skip to Main Content
Politie arresteert in La Nucía een Nederlander die voor moord wordt gezocht
Diario Información

Politie arresteert in La Nucía een Nederlander die voor moord wordt gezocht

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Politie arresteert in La Nucía een Nederlander die voor moord wordt gezocht

Diario Información

ALICANTE – De politie in Alicante heeft een door de Nederlandse justitie gezochte Nederlander aangehouden in La Nucía. De Nederlander wordt gezocht voor een moord in Amsterdam toen hij op 17 mei 2004 iemand neer heeft geschoten. De moordenaar werd op 1 oktober al aangehouden.

Agenten van de Policía Nacional hebben in La Nucía de Nederlander kunnen aanhouden nadat men op de hoogte was van zijn schuilplaats. De Nederlandse justitie zoekt de 54-jarige man vanwege een moord gepleegd in 2004 in Amsterdam.

Naast de moord wordt de Nederlander ook gezocht als lid van een criminele bende en is de kans groot dat hij voor zeer lange tijd de gevangenis in zal gaan.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Heeft is alle kranten gestaan in NL dat dit gaat om Donald Groen. Even na zijn arrestatie is ook Dino Soerel in zijn cel aangehouden op verdenking van de moord op Stanley Hillis.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken