skip to Main Content
Acteur Christian Bale wil geen Hollywood ster in Almería

Acteur Christian Bale wil geen Hollywood ster in Almería

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALMERÍA – Zoals inmiddels bekend is men op dit moment bezig met de opnames van de nieuwe Amerikaanse Hollywood kraker Exodus. Buiten het feit dat deze productie van filmregisseur Ridley Scott veel geld in het laatje brengt (geschat wordt zo’n 5 miljoen euro), zijn de sterren en medewerkers ook te zien in de stad Almería, behalve Christian Bale.

Bale heeft zich, samen met vrouw en kind, volledig afgesloten van de buitenwereld en is alleen maar te zien in de luxe urbanisatie Almerima, zo’n 40 kilometer van de hoofdstad in El Ejido. Hier heeft de acteur een huurhuis en kan zijn familie genieten van de rust, natuur en golf.

Deze week kreeg Christian Bale een uitnodiging van de gemeente Almería om zijn ster te plaatsen op de Amerikaanse versie van de Hollywood Walk of Fame. Helaas heeft de acteur daar geen zin in en zal hij niet meewerken. De reden, volgens zijn vertegenwoordiger, is het feit dat de acteur zich louter en alleen wil storten op zijn acteerwerk en niet afgeleid wil worden.

Toch zal de gemeente Almería een ster kunnen plaatsen maar dan met de naam van de filmregisseur Ridley Scott die de uitnodiging wel heeft aangenomen. Scott zal naast slechts twee andere sterren komen te liggen die van Omar Sharif en Eduardo Fajardo. Omar Sharif was in Almería voor de opnames van Laurence of Arabia, iets wat vorig jaar nog werd gevierd – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken