skip to Main Content
Acteurs Game of Thrones op bezoek bij voetbalwedstrijd Sevilla-FC Barcelona

Acteurs Game of Thrones op bezoek bij voetbalwedstrijd Sevilla-FC Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

SEVILLA – Op dit moment worden er weer opnames gemaakt voor de populaire tv-serie Game of Thrones en de productie is voor de tweede keer neergestreken in het Zuid Spaanse Sevilla. De bekende acteurs hadden afgelopen weekend geluk want ze waren uitgenodigd door Sevilla FC om de competitiewedstrijd tegen FC Barcelona te komen bekijken vanuit de VIP lounge. Deze kans lieten ze natuurlijk niet liggen.

Op de foto’s is te zien dat de cast van The Game of Thrones het erg naar hun zin had in het Pizjuan stadion van Sevilla. Ze werden daarnaast op hun wenken bediend met een spannende wedstrijd die door sommigen omschreven werd als de Messi one-man show waarin de kleine Argentijn zijn 500ste doelpunt voor FC Barcelona wist te maken. Het tweede barcelona doelpunt werd weliswaar gemaakt door Suarez maar wel door aangeven van messi die tijdens de tweede helft geel kreeg omdat een Sevilla speler zijn voetbalschoen uitstampte en hij daar te lang over deed om deze weer aan te doen.

Hoe dan ook, Daenerys Targaryen, Tyrion en Jamie Lannistor, Briënne van Tarth, Lord Dinklage en de gigantische Gregor Clegane hadden het goed naar hun zin . Grote afwezige was Jon Snow maar dat maakte het feestje niet minder leuk. Alle aanwezigen kregen naast de VIP behandeling ook een gepersonaliseerd shirt van Sevilla met hun namen erop gedrukt. na de wedstrijd was er ook nog even tijd om Messi, Neymar, Suarez en de Sevilla spelers een handje te geven en op de foto te gaan, sterren ontmoet sterren zeg maar – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken