skip to Main Content
Navigatiemenu

Foutje of werk van een lolbroek … Sotp in plaats van Stop op de weg geschilderd in Torrevieja

ALICANTE – Ze weten niet precies wat er fout is gegaan, als het al een fout is. Voor hetzelfde geld was het een grap van een van de vele straatververs die in grote letters STOP op het asfalt moet schilderen. Dit werd echter fout geschreven waardoor er nu groot SOTP geverfd is en de stad Torrevieja er meteen een fotostop bij heeft gekregen.

Het gaat om een deel van de Calle Terremoto (wat aardbeving betekend) in een deel van de stad Torrevieja welke niet toeristisch is. Het woord heeft de juiste letters maar in de verkeerde volgorde geschreven, in plaats van STOP staat er nu SOTP en dat is met recht vreemd te noemen. De buurtbewoners lachen er alleen maar om en maken selfies en foto’s omdat ze weten dat deze fout of grap binnenkort wel zal verdwijnen. De politie heeft er inmiddels notitie van gemaakt en deze fout of grap aan de gemeente doorgegeven.

Je zou denken dat het woord STOP toch inmiddels wel bekend zou moeten zijn, ook al is het geen Spaans. Toch blijkt het te kunnen dat het woord fout geschreven kan worden en de letters door elkaar gehaald kunnen worden.

Wil je als inwoners of bezoeker van Torrevieja een foto maken van de fout of grap wees dan snel want binnen enkele dagen zal de foute tekst wel verbeterd gaan worden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Plaats een reactie op dit artikel:

  • Via SpanjeVandaag
  • Via Facebook
  • Via Google+
Dit bericht heeft 5 reacties

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen.LET OP: Vanwege te veel spam dien je wel je emailadres in te vullen maar wordt dit niet getoond.De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. Dat zal zeker gebeuren in het geval van schelden, persoonlijke aanvallen en reacties die niets met een bepaald artikel te maken hebben.

Bedankt voor jouw reactie! Vergeet niet dat we ook een eigen FORUM hebben!

Loading Facebook Comments ...
Back To Top