November is kortingsmaand bij (online) winkels in Spanje

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
November is kortingsmaand bij (online) winkels in Spanje
Beeld: Freepik

MADRID – Als je regelmatig producten koopt online dus via internet dan is november de ideale maand. Er zijn verschillende dagen met speciale kortingen zoals op 11 november de zogenaamde ‘Singles Day’, op 29 november ‘Black Friday’ en op maandag 2 december ‘Cyber Monday’ kortingsdagen bij AliExpress, Amazon, PcComponentes, Bol.com en veel andere online warenhuizen en winkels.

Op maandag 11 november viert men wereldwijd de Singles Day 2019, een idee van het Chinese online warenhuis AliExpress dat inmiddels is overgeslagen naar andere websites zoals PcComponentes in Spanje en Bol.com in Nederland.

De Sephora winkelketen is nog een stapje verder gegaan en is al op 4 november beginnen met kortingen die doorgaan tot en met maandag 11 november. Daarentegen viert Phonehouse alleen op 11 november de Singles kortingsDay, net zoals de online winkel Ebay en andere winkels.

Black Friday

Terwijl er steeds meer winkels op internet meedoen met de Singles Day rage, wordt op vrijdag 29 november wereldwijd de Black Friday kortingsdag gevierd. Dit is een initiatief van het Amerikaanse online warenhuis Amazon dat oorspronkelijk alleen in de Verenigde Staten werd gevierd maar ondertussen overal op de wereld een bekende kortingsdag is geworden.

Amazon begint overigens op vrijdag 8 november al met speciale kortingen op de ‘Nunca vistos en Amazon’ kortingsdagen. Officieel viert Amazon geen Singles Day en dus heeft men dit verzonnen om toch mee toe doen met de rage. Overigens heeft men bij Amazon opnieuw besloten om vanaf maandag 25 november tot 2 december kortingen te geven op duizenden producten.

LEESTIP: Wanneer is er uitverkoop in Spanje

Op Black Friday zijn er miljoenen producten goedkoper te koop bij Amazon maar ook in andere winkels in het centrum van de stad of in de winkelcentra en op internet in de online winkels. Daarbij gaat het niet alleen meer om elektronische apparatuur maar op zo’n beetje alles wat te koop is: kleding, schoenen, reizen, vliegtickets, auto’s, fietsen, parfum etc. 

Cyber Monday

Uiteindelijk wordt op maandag 2 december de Cyber Monday gevierd. Ook dat is een Amerikaanse initiatief en heeft meer betrekking op elektronica zoals computers, tablets en smartphones. Ook de Cyber Monday wordt op veel plaatsen en op veel websites gevierd.

Al begonnen

Ondanks dat er drie data zijn die bekend staan als kortingsdagen, te weten maandag 11 november Singles Day, vrijdag 29 november Black Friday en maandag 2 december Cyber Monday, is men op veel plaatsen in Spanje al begonnen met het geven van kortingen of beginnen ze eerder dan de hierboven aangegeven data.

Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de daarbij geplaatste foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden. Het artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
donker/licht
Scroll naar top
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.