skip to Main Content
Nederlandse bioscoopfilm “verliefd op Cuba” deels opgenomen op Ibiza
Archieffoto

Nederlandse bioscoopfilm “verliefd op Cuba” deels opgenomen op Ibiza

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – Regisseur Johan Nijenhuis heeft vanwege problemen in plaats van op het eiland Cuba opnames moeten maken op het Spaanse eiland Ibiza waar hij enkele jaren geleden al opnamen maakte voor “verliefd op Ibiza” en de gelijknamige serie die werd opgenomen op Ibiza.

Het merendeel van de nieuwe bioscoopfilm die in februari/maart 2019 in première zal gaan in Nederland werd opgenomen op het eiland Cuba. Het communistische regime had daarvoor toestemming gegeven. Nog voor de opnames moest Johan Nijenhuis het script ter goedkeuring overhandigen aan de machthebbers op Cuba.

Fidel Castro en Che Guevara zijn heilig op Cuba en moeten positief neergezet worden. Het team van Nijenhuis heeft aanpassingen moeten maken aan het script waarna ze opnames mochten maken op Cuba. Uiteindelijk werd alsnog besloten om twee scènes die afgekeurd waren op te nemen op Ibiza.

Eind november werden op Ibiza diverse plaatsen door een team zo aangepast dat het op Cuba leek waarna de acteurs Abbey Hoes, Rolf Sanchez en Niek Roozen naar Ibiza vlogen voor de opnames. Zo werd en een parodie op de communistische leider Castro op Ibiza opgenomen, iets dat absoluut niet zou zijn geweest op Cuba.

Verhaal

De zwoele romantische komedie gaat over Loes (Susan Visser), die plotseling wordt gebeld vanaf de Cubaanse ambassade dat haar dochter (Abbey Hoes) gaat trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez). Ze boekt de eerstvolgende vlucht naar Havana en is vastberaden om een stokje voor dit huwelijk te steken.

Tijdens haar verblijf op het eiland hervindt Loes toch haar geloof in de liefde door een affaire met de woest aantrekkelijke Jan (Jan Kooijman) én met haar ex-man Alex (Tjebbo Gerritsma).

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken