Met de koptelefoon op je hoofd al dansend door het centrum van Madrid

Met de koptelefoon op je hoofd al dansend door het centrum van Madrid
Beeld: Bailololoco / facebook

Met de koptelefoon op je hoofd al dansend door het centrum van Madrid

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – Als je tijdens een verblijf in de hoofdstad van Spanje Madrid een originele excursie wilt doen, denk dan eens aan het aanbod van Bailaloloco. Met deze in 2018 opgezette organisatie is het mogelijk om al dansend en feestend door Madrid te lopen zonder dat omstanders last hebben van de muziek.

Veel mensen kijken raar op als een groep feestende en dansende mensen voorbij komt. Men vraagt zich dan af of het weer om een ‘flashmob’ gaat of dat er gemanifesteerd wordt of dat iedereen gek is geworden. Niets is minder waar, het is een lopend discotheekbezoek om het maar zo te noemen.

Met de hoofdtelefoon op je hoofd met als muziek de laatste hits en met de 42-jarige opvallende geklede Mario Bla of een van zijn collega’s als animator en hoofd-feestganger is het mogelijk om helemaal los te gaan alsof je op de dansvloer staat, maar dan gewoon op straat in de buitenlucht.

In feite gaat het om een ‘Silent Disco’ systeem waarbij de deelnemers via hoofdtelefoons die verbonden zijn met een centraal punt muziek horen terwijl de omstanders daar geen last van hebben. In dit geval gaat het om muziek wat je in een Spaanse discotheek zou horen als je op de dansvloer zou staan. Maar de corona-pandemie heeft ervoor gezorgd dat meer mensen voorzichtiger omgaan met gesloten ruimtes en wat is er dan beter dan dansen op straat?

Mario Bla is naast de organisator en bedenker ook de persoon die als animator en DJ meegaat en zorgt voor de juiste sfeer. De Disco Tours beginnen in principe altijd om 20 uur in de avond op de Plaza Santa Ana in Madrid, duren ongeveer 60 minuten en het is noodzakelijk om via deze website te reserveren. Als je met een groep bent kun je ook een speciale Disco Tour samenstellen zoals voor verjaardagen of vrijgezellenfeesten.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.