skip to Main Content
Diverse tornado’s zorgen voor veel materiële schade in de provincie Girona

Diverse tornado’s zorgen voor veel materiële schade in de provincie Girona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GIRONA – Diverse tornado’s hebben voor enorme schade gezorgd aan meerdere boerderijen en diverse voertuigen in de gemeenten Terrades en Cristella in de Empordá regio in de provincie Girona. De tornado’s gingen gepaard met heftige hagelbuien en regenbuien die over het gebied trokken zaterdagavond. Er zijn enkele boerderijen flink beschadigd maar gelukkig zijn er geen gewonden.

De tornado’s trokken zaterdagnacht over de gemeenten Terrades en Cistella in de comarca Empordá in de provincie Girona en zorgden voor veel schade aan diverse boerderijen waarbij de daken en gevels beschadigt raakten en deels in elkaar storten. Daarnaast zorgde het rondvliegende puin voor veel schade aan veel auto’s en werden bomen uit de grond gerukt.

Honderden inwoners hadden ook geen elektriciteit omdat de masten om waren gewaaid waardoor het stroomnetwerk onderbroken was. Bekijk hier meer foto’s.

Foto: Diari de Girona

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken