skip to Main Content
Elektriciteit Aquarium Roquetas de Mar toch niet afgesloten

Elektriciteit Aquarium Roquetas de Mar toch niet afgesloten

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALMERÍA – De elektriciteit van het aquarium van Roquetas de Mar is uiteindelijk toch niet afgesloten. De elektriciteitsmaatschappij Endesa wilde op 7 februari de stroom afsluiten vanwege een onbetaalde rekening van 9.500 euro. Geen stroom zou fataal zijn voor de duizenden vissen die zeker weten gestorven zouden zijn.

Uren voordat Endesa definitief de stroom zou hebben afgesloten bij het aquarium van Roquetas de Mar was e toch nog geld beschikbaar gekomen om de uitstaande rekening te kunnen betalen. Het geld is afkomstig van de regionale overheid die toch ergens geld vandaan hebben weten te halen.

De elektriciteitsrekening is echter niet het enige geldprobleem wat het aquarium heeft. Volgens sommigen staat het grootste aquarium van Spanje voor 3,5 miljoen euro rood in de boeken. Men zou zo’n 150.000 euro nodig hebben om het aquarium van sluiting te kunnen redden. Ook heeft men problemen om het personeel te betalen maar die zijn tot nu toe flexibel genoeg om betalingsregelingen te accepteren – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken