skip to Main Content
Sneeuw op het strand en bergen van Barcelona (foto’s)

Sneeuw op het strand en bergen van Barcelona (foto’s)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – Inwoners en bezoekers van de stad Barcelona hebben deze donderdagochtend kunnen genieten van de sneeuw op het strand van de Catalaanse hoofdstad. De sneeuw was te zien op de stranden van de wijk Barceloneta en het Nova Icària strand. In de stad zelf regende het en was er even natte sneeuw te zien. Verder is het erg koud en men denkt dat er later deze donderdag sneeuw kan vallen.

Volgens Meteocat kan het tussen 13 en 19 uur sneeuwen in het centrum van Barcelona. Donderdagochtend sneeuwde het al op de hoger gelegen delen rondom de stad zoals op de Tibidabo berg.

Op de stranden is niet echt sprake van sneeuw maar zoals men noemt “nieve granulado” wat zoiets is als hagel wat blijft liggen omdat het koud genoeg is. Toch is het een weerfenomeen wat men niet vaak ziet op de stranden van Barcelona.

 

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken