skip to Main Content

26e oranjemarkt op 30 april in Benidorm

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BENIDORM – (Redactie) Voor alle Nederlanders die het niet kunnen laten om ook in Spanje Koninginnendag te vieren, organiseert de Stichting Nederlands Oranjefeest alweer voor de 26e keer de Koniginnedagmarkt in de plaats Benidorm. Zoals elk jaar zal ook de 2011 editie weer een succes worden. Al het geld wat door de tientallen vrijwilligers wordt opgehaald zal naar goede doelen in de regio gaan.

Op een terrein van El Cisne zullen meer dan 60 kramen en standplaatsen staan waar Nederlandse bedrijven uit de regio, particulieren en diverse organisaties van de Costa Blanca hun producten kunnen verkopen of diensten kunnen aanbieden. Net zoals het een traditie si in Nederland, kunnen ook hier kinderen hun gebruikte speelgoed verkopen om zo een extra zakcentje te verdienen. Daarnaast zal er live muziek zijn op het podium en zijn er diverse plaatsen waar men iets kan eten en/of drinken.

Om deel te kunnen nemen aan de Oranjemarkt dient u zich telefonisch aan te melden op 639 361 999 (Trudi) of een E-mail sturen naar tvandorp@hotmail.com of johngino20@hotmail.com. U krijgt dan een inschrijvingsformulier toegezonden waarop u zich kunt aanmelden. De organisatie kan u ook meer informatie geven.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend