skip to Main Content
Heerlijk geurende verzorgingsproducten geïmporteerd uit Spanje

Heerlijk geurende verzorgingsproducten geïmporteerd uit Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

dimmar1

Ooit in Spanje geweest ? Ik denk het wel als je deze site bezoekt ! Wel, dan ben je waarschijnlijk daar al wel eens de supermarkt binnengestapt om eens rond te kijken welke producten er zoal in Spanje te verkrijgen zijn, die ze in België of Nederland niet verkopen.

Je neust dan verder rond en je komt op een moment in de afdeling verzorgingsproducten terecht. Wat doe je dan ? Juist ! Je begint aan alles eens te ruiken en je ontdekt dat er best wel heerlijke geuren bijzijn die je in je eigen land een beetje mist. Je koopt het dan om maar eens te proberen, en voor je het weet wil je alleen dat bepaalde product nog omdat je er zo tevreden over bent. Zo is het bij ons ook gegaan…

Wij hadden een Tulipan Negro deodorant Stick meegenomen naar België voor we terug vertrokken naar huis. Thuisgekomen waren we helemaal weg van de geur en tot het laatste stukje hadden we de deodorant uitgeprutst tot er niets anders over bleef dan het omhulsel. We begonnen te vergelijken met de producten die we hier in België konden kopen. Maar tot onze grote teleurstelling vonden we niets dat we konden vergelijken. Dan maar op zoek naar Tulipan Negro in de Spaanse winkels hier in België, maar zonder resultaat !

Toen hebben we besloten om het product dan maar zelf in te voeren en te koop aan te bieden op het internet, tot groot genoegen van vele mensen die naar hetzelfde product hier op de markt op zoek waren en zich eindelijk hun lievelingsdeodorant konden aanschaffen zonder dat ze moesten wachten tot de volgende vakantie dat ze het daar konden kopen. Het idee om deze producten zelf te importeren kreeg vorm.

Zo hebben we dan ook de verschillende geuren van de douche- en badgels leren kennen en het frisse gevoel dat je na je bad of douche hebt kunnen ervaren ! De heerlijke tropische geuren zijn bij vele mensen, die het ooit hebben gebruikt in Spanje of meegenomen hebben naar huis, een topproduct.

Een intense verzorging van de huid, zonder parabenen en zonder aluminiumzouten en zonder kleurstoffen en daarbovenop nog een heerlijke geur. Onlangs hebben we dan ook nog de body-milk kunnen toevoegen aan ons gamma van deodorants sticks, deodorant Sprays, deodorant roll-on, douche- en badgels.

Ik zou zeggen en willen afsluiten met de woorden : probeer het ook eens als je het nog nooit geprobeerd hebt en voor diegene die het kennen, u kan het op onze website allemaal bestellen en u hebt het pakketje snel thuis, U hoeft niet te wachten tot uw volgende vakantie om al te kunnen genieten van de bekende vakantiegeuren uit Spanje.

Website : www.dimmar.be
Email: wouters.sonja@telenet.be

 

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken