skip to Main Content
Kind vraagt bij tankstation om hulp omdat zijn moeder dronken rondreed in Girona
foto ter illustratie

Kind vraagt bij tankstation om hulp omdat zijn moeder dronken rondreed in Girona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

foto ter illustratie

foto ter illustratie

GIRONA – Een 11-jarig kind heeft afgelopen zaterdag bij een benzinestation nabij de plaats Vidreres in de provincie Girona om hulp gevraagd aangezien zijn moeder dronken rondreed. De jongen zat samen met zijn broertje en moeder in de auto en deed net alsof hij moest plassen om zo de politie te kunnen waarschuwen.

De 11-jarige jongen werd samen met zijn 10-jarig broertje opgehaald door zijn 46-jarige moeder van het jeugdverblijf waar de jongens verbleven. De moeder bleek echter iets te diep in het glaasje te hebben gekeken, iets wat de jongens uiteraard ook opviel. Daarom besloot de 11-jarige zoon een smoes te verzinnen om zo de politie te kunnen waarschuwen dat zijn moeder dronken achter het stuur zat.

De 11-jarige jongen vroeg aan de medewerker van het benzinestation om de politie te bellen aangezien zijn moeder dronken rondreed met hem en zijn broertje in de auto. Dat deed de medewerker en niet veel later konden agenten van de Mossos d’Esquadra, de Catalaanse politie, de moeder op alcohol controleren en daarna aanhouden en meenemen naar kantoor. De kinderen werden teruggebracht naar het opvangtehuis waar ze gedurende de week verblijven.

Er wordt nu gekeken wat te doen met deze situatie. De moeder mag voorlopig niet autorijden en er wordt gekeken wat te doen met de kinderen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken