Search
menu
Search

Algo de España – deel 85: hoe kun jij je Spaanse dromen uit laten komen?

Algo de España – deel 85: hoe kun jij je Spaanse dromen uit laten komen?
Beeld: Supergoedspaansleren

Algo de España – deel 85: hoe kun jij je Spaanse dromen uit laten komen?

Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

INTRO: Elke woensdag kun je ‘iets’ verwachten van onze taalbegeleidster Cintha van Marrewijk. Zij heeft de afgelopen twaalf maanden 300 gratis lessen Spaans geschonken aan alle lezers van SpanjeVandaag, maar nu is het tijd om iets over het leven in Spanje en aanverwante onderwerpen uit te leggen. Een Spaanse gewoonte, een gebruik. Iets actueels, een verhaal of een miércoles de las palabrotas. Elke week een Spaanse verrassing van Cintha – Dien vooral je vraag of verzoek in via info@supergoedspaansleren.nl

Buenos dias, hoe kun jij je Spaanse dromen uit laten komen? Ik zeg een kwestie van doen, meer is het niet. En als je nou geen verwachtingen hebt en je gaat gewoon onbezonnen het avontuur aan, moet je eens kijken wat er gaat gebeuren.

Gevoel dat je leeft

Ik lees zoveel verhalen over mensen die gaan emigreren naar Spanje. Of daar een gedeelte van het jaar wonen. En ik snap het zo goed. Het geeft je weer het gevoel dat je leeft. Je stapt uit de routine, uit de race van elke dag naar zon, rust en genieten.

Volg je intuïtie

Dat is waar het leven voor bedoeld is. De wereld ligt vol schatten klaar om door jou ontdekt te worden. Het is alleen een kwestie van erin geloven, vertrouwen en vol positiviteit genieten. Dan komt droom na droom uit.

Ik vertel je heel veel in deze 17 video’s over Emigreren naar Spanje: KLIK HIER voor het YouTube kanaal.

Haal ALLES uit je leven

Probeer uit je leven te halen wat je eruit wilt halen. Laat je door niemand of niets beperken. Het is jouw leven, het is jouw tijd om ervan te genieten. En als jij jezelf op 1 zet en je door niets of niemand tegen laat houden, maar doet waar jij zin in hebt, dan straal je. En dat slaat weer over op de rest.

Laat je dromen uitkomen

Wat houd je tegen? Ik denk dat in veel gevallen de mensen zichzelf tegenhouden. Ze roepen wel iets, maar ze doen het gewoon niet. Of ze zoeken weer een excuus. Ik zeg juist, gooi je wensen het universum in en onderneem stappen. Dan ga jij je mooiste dromen echt leven. Let maar eens op.

Dromen uit laten komen

In 3 jaar tijd zijn bij mij 5 dromen uitgekomen. Ik weet nu wat ik moet doen om welke droom dan ook uit te laten komen. En dat kun jij ook. 

Laat je mij weten wat jij doet om al je dromen uit te laten komen. Of misschien heb je een heel ander verhaal te vertellen. Ik hoor je graag via info@supergoedspaansleren.nl 

Spaanse droom: eerst Spaans praten

Vandaag starten met Snel en Makkelijk  Spaans Leren op een Leuke manier dat gaat je nu wel lukken. En als jij wilt in 30 uur. Of je leert ALLES in 60 uur met de Online Beginners & Semi-Gevorderden. Wel levenslang toegang. Kijk maar eens op www.supergoedspaansleren.nl of start over 2 minuten gelijk: https://supergoedspaansleren.nl/cursussen-overzicht

Makkelijk en snel Spaans leren met SuperGoedSpaansLeren.nl: Baal jij ook dat je niet alles makkelijk kunt regelen in het Spaans. 25 jaar geleden leerde Cintha Spaans in 4 maanden. Dat is voor jou ook mogelijk, een NIEUWE leuke lesmethode, waardoor jij in simpele stappen gegarandeerd Spaans praat in een korte tijd. MEER INFORMATIE.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?