skip to Main Content

Britse premier Cameron met echtgenote op privé bezoek in Granada

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GRANADA – (Redactie) Dagen nadat Prins Charles en zijn Camilla op officieel bezoek in Madrid en Sevilla zijn geweest en daarna een privé verblijf in het landgoed van de hertog van Wellington in Íllora verbleef, is nu de Britse premier David Cameron met zijn echtgenote op bezoek in Granada. Het gaat om een privé bezoek wat vooraf gaat aan de 40 jarige verjaardag van Samantha Cameron op 18 april.

Het echtpaar verblijft enkele dagen in het drie sterren hotel Carmen de la Alcubilla del Caracol in de wijk Realejo in Granada waar men zeven kamers heeft gereserveerd en van panoramische uitzichten op de stad Granada, la Vega en de Sierra Nevada kunnen genieten. Al probeert het echtpaar Cameron niet op te vallen dit lukt ze echter niet goed vanwege het feit dat ze aardig wat beveiliging met zich mee hebben genomen.

Zo is een simpel wandelingetje door het gehucht Güéjar Sierra haast onmogelijk. Toch genoot het echtpaar van de Plaza Mayor, dronken ze een koffie in het Hotel Juan Francisco, liepen door de typische Calle Carrera en bezochten ze een apotheek om iets te kopen.

Het echtpaar Cameron probeert zo normaal te doen aangezien ze voor hun verblijf in het hotel in Granada, van slechts drie sterren, eerder op het vliegveld van Málaga landen in een vliegtuig van een low cost vliegmaatschappij. Op zaterdag 9 april zal het echtpaar weer richting Londen vliegen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend