skip to Main Content
Man heeft aanvaring met een duif in de grootste en snelste achtbaan van Europa in Ferrari Land Barcelona

Man heeft aanvaring met een duif in de grootste en snelste achtbaan van Europa in Ferrari Land Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

SALOU – Het attractiepark Ferrari Land Barcelona, wat eigenlijk in de gemeente Salou aan de Costa Dorada ligt, heeft nu al een eerste probleem … de vogels die nog niet gewend zijn aan de hoge achtbaan Red Force. Op de onderstaande video is te zien hoe een van de eerste inzittenden van de nieuwe attractie bij het stijgen een aanvaring had met een duif en licht gewond raakte.

De Red Force is een achtbaan (al ga je niet over de kop) waarbij je in slechts vijf seconden met een topsnelheid van 180 kilometer per uur 112 meter verticaal de lucht in gelanceerd wordt. Helemaal bovenaan heb je nog geen een of twee seconden de tijd om van het uitzicht te genieten (als je de ogen nog open hebt) om vervolgens met ongeveer dezelfde snelheid naar verticaal naar beneden te vallen. De Red Force is van de ene op de andere dag de hoogste én snelste achtbaan van Europa geworden.

Dat is allemaal leuk en aardig voor de personen die in de Ferrari karretjes gaan zitten om gelanceerd te worden maar de vogels zijn blijkbaar nog niet gewend aan de 112 meter hoge attractie. Dat is nu wel gebleken toen op de eerste dag van de nieuwe attractie een jongeman bij het naar boven rijden geraakt werd door een vliegende duif. De man raakte daarbij licht gewond en liep enkele schrammen op. Het is niet bekend wat er met de duif gebeurd is en of deze de aanvaring overleefd heeft of niet.

Zoals op de bovenstaande video te zien is geniet de jongeman van de attractie totdat hij getroffen wordt door de vogel, raar om zich heen kijkt, zijn vriend iets zegt en daarna verder geniet van de verticale val naar het einde van de attractie. Eenmaal daar aangekomen werd de man meteen door het ehbo personeel geholpen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Ferrari Barcelona , maar het ligt in Salou……. net als de luchthaven van Gerona door Ryanair als Barcelona verkocht wordt . Gewoon 100 km verderop!
    Dit soort geografische misleidingen zouden strafbaar moeten worden!

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken