skip to Main Content
Doe mee en geef aan wat jouw ideale lente bestemming is in Spanje

Doe mee en geef aan wat jouw ideale lente bestemming is in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Het is lente en veel Nederlanders en Belgen hebben weer zin om naar Spanje te trekken, op zoek naar het aangename weer met heerlijke temperaturen, langere dagen en niet al te veel toeristen. De lente is samen met de herfst voor veel Spanjeliefhebbers de beste tijd van het jaar om een bestemming te bezoeken in het land. In ons lijstje hebben we 15 bestemmingen of regio’s opgenomen van noordoost Spanje naar het zuiden en dan weer naar het noordwesten van het land. Wat is jouw ideale lente bestemming?

Is het de Costa Brava, Barcelona of Costa Dorada in de deelstaat Catalonië of wordt het toch een van de eilanden van de Balearen. Of wellicht is jouw favoriet bestemming wel te vinden aan de Costa del Azahar of Costa Blanca in de Comunidad Valenciana of wellicht langs de Costa Cálida in Murcia. Misschien gaat de reis nog verder naar het zuiden naar de bestemmingen aan de Costa de Almería, Costa Tropical, Costa del Sol of Costa de la Luz in Andalusië´of gaat de reis nog verder naar de Canarische Eilanden.

Dit is slechts een kleine algemene collectie en uiteraard zijn er nog veel meer gebieden in Spanje om te bezoeken tijdens de lente. Staat jouw bestemming er niet tussen, laat het ons dan weten door een reactie te plaatsen.

We hebben overigens nog meer rankinglijsten waar je jouw mening kunt geven. Bekijk ze allemaal via deze link.

 

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 9 reacties
 1. De belgen hebben een lucifertje nodig om het licht te vinden
  wij Nederlanders niet

 2. Prima Juan 74 leven en laten leven, maar of die Belgen nu zoveel slimmer zijn, ze komen bij ons tanken.

 3. Wij komen al meer dan 20 jaar in benidorm en zijn er heel graag

 4. Wij trekken rond maar Peniscola Cartagena en Mazarron bezoeken wij meestal wel, in onze Tour verder zijn wij flexibele.

 5. El Campello, zonzekerder als de Costa Brava, een rustig stadje dicht bij winkels, strand met boulevard, heerlijk daar

 6. Absoluut niet naar het zuiden. In de winter is daar te veel regen, sneeuw en veel te koud. Vaak aardbeving. Geef ons maar Costa del Azahar. Lekker in het midden van Spanje. Betere weer dan in het zuiden…

  1. Ik woon al 11 jaar in het zuiden, aan de kust sinds 3 jaar…regen kan er zijn ja, sneeuw, alleen in de Siera Nevada en uitlopers….eerder iets meer het land in, daar kan het spoken in de winter.
   Maar nu,
   Hele winter niet minder dan 15 graden geweest overdag, en in de nacht soms richting 5 graden.
   Niet eens koud genoeg om alle muggen en wespen dood te krijgen want die zijn er al.

   Volgens mij was er zelfs in Alicante en Valencia sneeuw op de stranden dit jaar.
   Heleboel mensen hebben nog nooit gehoord van de Costa Tropical, al is het weer daar toch echt geweldig het hele jaar door, niet die enorm hete zomers, niet die enorm natte winters, geen sneeuw en wil je sneeuw dan zit je met een uurtje in de auto boven in de pistes….

   Geweldig gebied, onder de Nederlanders minder bekend, maar de Belgen hebben dat wel ontdekt en zelfs hun eigen clubjes hier….ik zal het dan toch een keer zeggen hahaha
   De Belgen zijn slimmer dan ons Nederlanders, ze ontdekken een paradijs op aarde maar houden dat voor zichzelf, daarom zitten zij hier wel en de Nederlanders veel minder….

   Dus mensen, wil je echt een mooie overwinter plek, wees welkom! Ja ja, ook A. Bakker uit 020, maar daarvoor moeten jullie even andere artikelen ook lezen

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken