skip to Main Content

Het Spaanse Puerto Banús onder duurste jachthavens ter wereld

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MARBELLA – (Else Beekman) Uit een onderzoek blijkt dat Marbella’s exclusieve jachthaven Puerto Banús tot de duurste ter wereld behoort. Voor een aanlegplaats moet maar liefst 2.069 euro per dag worden betaald. Hiermee staat Puerto Banús op de 4e plaats na Marina Grande Capri in Italië (2.585 euro), Porto Servo op Sardinië (2.574 euro), Marina di Portofino Amalfi in Italië (2.100 euro).

Op de 5e plaats staat het eveneens Spaanse Ibiza Magna op Ibiza voor 1.643 euro per dag. De 3e Spaanse jachthaven die bij de 15 duurste ter wereld behoort is Marina Port Vell in Barcelona waar 1.084 euro per dag betaald moet worden voor een plekje aan de steiger.

De gegevens komen van het bedrijf Engels Völkers & Yachting.

Saint-ropez

Opvallend is dat er slechts één jachthaven buiten Europa bij de 15 duurste ter wereld behoort en dat is Yacht Haven Grande in St Thomas op de Maagdeneilanden in de Verenigde Staten. Deze staat op de 10e plaats. De Franse haven van Saint Tropez staat op de 6e plaats.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend