skip to Main Content
Granada wil geen vrijgezellen feesten meer

Granada wil geen vrijgezellen feesten meer

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

vrijgezellenfeest1GRANADA – Hotels en bars in Granada hebben een verbod uitgesproken op de vrijgezellenfeesten. De vaak grote, luidruchtige en allesvernietigende groepen jongeren zijn niet meer welkom in bars, restaurants en hotels in de stad om problemen te voorkomen.

“No atendemos despedidas” staat er op veel deuren van bars en hotels in de stad Granada. Vrijgezellenfeesten zijn taboe op veel plaatsen om verloedering van de stad te voorkomen en bijvoorbeeld een tweede Calvia (Mallorca) te worden. Grote groepen jongeren met luidsprekers, muziek, geschreeuw, verkleed of naakt en megafoons zijn niet meer toegestaan. “Somos un bar y no un circo” wij zijn een bar en geen circus, aldus een bareigenaar.

Er zijn inmiddels tientallen bars en restaurants waar de vrijgezellenfeesten niet meer welkom zijn. Bij dit initiatief hebben zich nu ook hotels en hostels aangesloten die het zat zijn om de rotzooi op te ruimen. Er zijn hotels die bijna helemaal verbouwd werden door groepen jongeren en de kosten lopen daardoor hoog op. Ook het imago wordt er niet beter op.

Granada wil zich niet positioneren als vrijgezellenstad, daarvoor zijn wellicht de kustplaatsen beter. De gemeente heeft weliswaar geen actie ondernomen maar de ondernemers van de stad met klasse wel en zullen geen vrijgezellenfeesten meer toestaan in hun bedrijven – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken