skip to Main Content
Vermiste Spaanse Erasmus studente gevonden in Parijs (UPDATE)
20 Minutos

Vermiste Spaanse Erasmus studente gevonden in Parijs (UPDATE)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – De 22-jarige Natalia Sánchez Uribe uit Mallorca is na een week zoeken levend en gezond teruggevonden in Parijs. Natalia werd sinds vorige week woensdag vermist en men ging uit van een misdrijf maar uiteindelijk wist de politie de Spaanse studente een week later op donderdag levend maar gedesoriënteerd te lokaliseren. (zie UPDATE onderaan artikel)

De jonge Erasmus studente verdween vorige week woensdag spoorloos tijdens de verhuizing naar een ander appartement. Haar huurcontract was afgelopen en omdat ze over twee weken zou terugkeren naar Spanje zou ze voorlopig bij een vriendin gaan wonen. Maar ze verdween tijdens het overbrengen van haar spullen waarna niemand haar meer gezien had.

Vrienden begonnen meteen met een zoektocht maar wisten Natalia niet te vinden waarna de politie werd gewaarschuwd en haar ouders meteen naar Parijs vlogen. Het verwarrende was dat Natalia op Facebook enkele verontruste berichten had geplaatst en zij tegen medestudenten had gezegd dat ze het idee had dat ze gevolgd werd.

Later werden haar telefoon, tas en laptop teruggevonden maar van Natalia ontbrak elk spoor. Pas een week later werd Natalia uiteindelijk gedesoriënteerd en verdwaasd teruggevonden en onderzoekt men nu wat er gebeurd is. Natalia bevindt zich op dit moment in een ziekenhuis in Parijs. De Franse politie is met een onderzoek begonnen maar sluit voorlopig een misdaad uit.

Mallorca

Op Mallorca verdween deze week ook een andere vrouw, een 36-jarige Easyjet stewardess die door haar vriend, een Ryanair piloot, als vermist was opgegeven nadat ze na een feest niet naar huis was teruggekeerd. Het ging om een Poolse vrouw die later levend gevonden werd. Wat er precies gebeurd is moet nog worden uitgezocht.

UPDATE: Zoals blijkt verdween Natalia op woensdag 1 mei maar werd ze op zaterdag 4 mei reeds door de politie op straat gevonden. Vanwege haar verwarde staat werd ze naar een psychiatrisch ziekenhuis gebracht. Omdat Natalia geen identificatie bij zich droeg was onbekend dat ze daar verbleef totdat haar vader haar tijdens een zoektocht herkende. Fysiek is Natalia uitstekend maar psychisch was ze verward.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. Vrees dat iemand een nieuwe drug aan het testen is. Dames die verdwijnen vanuit dezelfde regio en dan verward worden terug gevonden. Klinkt erg eng allemaal en erg toevallig dat ze niet kunnen vertellen wat er gebeurt is. Nieuwe rapedrug?

    1. Deel dezelfde mening, maar toch hartverwarmend te vernemen dat ze levend werd teruggevonden. Het onderzoek zal wel duchtig moeten gevoerd worden om verdere slachtoffers te vermijden.

    2. Ik denk dat je de spijker op zijn kop plaatst en dat dit zo goed als zeker drugs gerelateerd zal blijken te zijn. Niet eens noodzakelijk een nieuwe drug, want GhB kan dit effect ook veroorzaken. Onbegrijpelijk dat dit spul niet verboden is.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken