skip to Main Content

Fatale schietpartij door jaloerse ex-vriend in Denia

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – (Redactie) Dinsdagavond heeft een jaloerse man de vriend van zijn ex-vriendin doodgeschoten en zijn ex meerdere keren met een mes gestoken. De nieuwe vriend overleed ter plaatse terwijl de vrouw naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Alles wijst er op dat de dader in een jaloerse bui deze gewelddadige actie ondernam in de Calle Afrodita voor de finca Alhambra in de wijk La Pedrera van Denia.

De dader schoot met een semi automatisch UZI-achtig wapen tientallen keren op de nieuwe 32 jarige vriend van zijn ex-vriendin die ter plaatse aan zijn verwondingen overleed. De 31 jarige Spaanse ex-vriendin raakte ook ernstig gewond doordat de jaloerse dader diverse keren met een mes op het slachtoffer instak waarbij zij verwondingen opliep in het gezicht, handen en armen. De 47 jarige Franse dader kon het wapen niet gebruiken om zijn ex-vriendin te verwonden aangezien het wapen blokkeerde waarop hij een mes pakte en zo probeerde de vrouw om het leven te brengen. Al dit in het bijzijn van de dochter en haar vriend, beide minderjarig.

De man had vanwege eerdere gewelddadige problemen een gerechtelijk bevel waarin stond dat hij niet dichtbij de vrouw mocht komen maar dat belette hem helaas niet om deze gruwelijke schietpartij uit te voeren. In de wijk in Denia wonen veel buitenlanders waarvan er veel getuige waren van de gewelddadige actie van de Fransman. De politie werd dan ook vaak gebeld en was snel ter plaatse waardoor de dader snel gepakt kon worden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend