skip to Main Content
Politie arresteert lijndienst buschauffeur voor het masturberen tijdens het rijden in Valencia
20 Minutos

Politie arresteert lijndienst buschauffeur voor het masturberen tijdens het rijden in Valencia

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Politie arresteert masturberende buschauffeur

20 Minutos

VALENCIA – De politie heeft een chauffeur van een lijndienstbus van de EMT in Valencia gearresteerd vanwege het masturberen tijdens het rijden. Een vrouwelijke inzittende heeft de klacht bij de politie ingediend omdat er naar haar via de achteruitspiegel werd gekeken terwijl de 60-jarige chauffeur zichzelf bevredigde.

Het voorval deed zich voor in Valencia stad waar een chauffeur van de gemeentelijke busdienst Empresa Municipal de Transporte (EMT) betrapt werd op masturbatie tijdens het werk. De 60-jarige chauffeur bevredigde zichzelf tijdens het rijden met een volle bus terwijl hij in de achteruitkijkspiegel keek naar een jonge vrouwelijke passagier.

Het is deze vrouw die uiteindelijk een klacht indiende bij de Policía Nacional over de houding van de buschauffeur. Deze werd door de agenten meegenomen naar het politiekantoor vanwege het in gevaar brengen van passagiers tijdens het rijden.

Na een verklaring van de chauffeur in kwestie kon deze weer naar huis maar hij moet zich nog wel een keer verantwoorden voor een rechter. De busmaatschappij is ook een onderzoek gestart naar de actie van hun medewerker om te achterhalen wat er precies gebeurd is en of men maatregelen moet nemen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
 1. Fake nieuws hoop ik ,is toch niet te geloven.Is ook geen wet voor ,verboden te mastuberen tijdens het rijden.In Spanje moet je 2 handen aan het stuur hebben dus ……..

 2. De jongedame in kwestie heeft zich vast zeer onveilig gevoeld.
  Bah, het zou je dochter maar overkomen. Mijn vader nam dit soort smerigheid vroeger serieus en beschermde mij. Niks om lollig over te doen.
  Het is gewoon goor en vernederend.

  1. Ja het Metoo gebeuren houd alles in zijn greep, er zijn nog nooit zoveel valse beschuldigen van sexuele vergrijpen geweest als nu. Ik heb 1 zo´n valse beschuldiging mee mogen maken met een goede vriend nou echt die werd door het slijk gehaald en heeft nooit een excuus ontvangen toen bleek dat het allemaal gelogen was, zijn leven is in iedergeval wel totaal verwoest want hij is sinds dien onder behandeling omdat hij zelf niet meer weet hoe normaal te leven. Misschien maakte die vent een paar rare bewegingen en keek 3x in zijn spiegel en leek het voor de vrouw zo. Kijk ook maar eens op youtube met al die filmpjes dat het lijkt of men aan zelfbevrediging doet en het totaal anders is. Het is al raar dat die man zomaar geheel in het openbaar zoiets zou doen, dan zouden andere menen het ook moeten zien en de bewuste man heeft dan ook continu maar 1 hand aan het stuur. Dus voordat men kwaad wordt op deze man wel even de logish nadenken.

 3. Ook weer een manier om in het wereldnieuws te komen, De Rukkende Buschauffeur uit Valencia !
  Ik heb ‘m nog niet op youtube kunnen vinden haha!

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken