Search
menu
Search

Real Madrid neemt Belgische Eden Hazard over van Chelsea

Oeps ... foto ontbreekt!

Real Madrid neemt Belgische Eden Hazard over van Chelsea

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VOETBAL – Real Madrid heeft er een nieuwe speler bij die het komende voetbalseizoen de Koninklijke weer op het juiste spoor moet zien te krijgen. Het gaat om de Belgische aanvallende middenvelder en vleugelspeler Eden Michael Hazard. De wens van de trainer Zinedine Zidane gaat daarmee in vervulling maar Madrid is wel bijna 100 miljoen euro armer.

Volgens de Spaanse voetbalkranten was de Belgische speler een wens van de Franse trainer Zinedine Zidane dus heeft de voorzitter van Madrid Florentino Perez de wens van de Fransman in vervulling laten gaan. De eerste Real Madrid speler die Hazard welkom heette was zijn landgenoot en keeper Thibaut Courtois.

Na het slechte en teleurstellende seizoen 2018/2019 moet Real Madrid veel geld uit gaan geven om spelers aan te kopen, te verkopen en het hele eerste team te vervangen of reorganiseren.

Een van de eerste aankopen is dus de Belgische aanvallende middenvelder die tot 2024 een contract heeft getekend bij de Koninklijke. Hazard verlaat Chelsea waar hij nog een contract had tot 2020.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?