Real Madrid neemt Belgische Eden Hazard over van Chelsea

Real Madrid neemt Belgische Eden Hazard over van Chelsea
Beeld: Sport

VOETBAL – Real Madrid heeft er een nieuwe speler bij die het komende voetbalseizoen de Koninklijke weer op het juiste spoor moet zien te krijgen. Het gaat om de Belgische aanvallende middenvelder en vleugelspeler Eden Michael Hazard. De wens van de trainer Zinedine Zidane gaat daarmee in vervulling maar Madrid is wel bijna 100 miljoen euro armer.

Volgens de Spaanse voetbalkranten was de Belgische speler een wens van de Franse trainer Zinedine Zidane dus heeft de voorzitter van Madrid Florentino Perez de wens van de Fransman in vervulling laten gaan. De eerste Real Madrid speler die Hazard welkom heette was zijn landgenoot en keeper Thibaut Courtois.

Na het slechte en teleurstellende seizoen 2018/2019 moet Real Madrid veel geld uit gaan geven om spelers aan te kopen, te verkopen en het hele eerste team te vervangen of reorganiseren.

Een van de eerste aankopen is dus de Belgische aanvallende middenvelder die tot 2024 een contract heeft getekend bij de Koninklijke. Hazard verlaat Chelsea waar hij nog een contract had tot 2020.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Belachelijk, die hoge bedragen….

Was jij er dan bij Jules toen dat gebeurde. ?

Geen 100 miljoen euro maar …..140.000.000 (140miljoen) euro-tjes.
Je kan je afvragen of dit nog normaal is en of de balans “van wat iets waard is” niet te ver is door geslagen. Hopelijk blijft hij zichzelf daar in Madrid en blijft ons laten genieten van zijn kunstig balspel.

Made in Belgie

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.