skip to Main Content
Vanaf april 2017 kunnen de liefhebbers naar Ferrari Land in Salou komen

Vanaf april 2017 kunnen de liefhebbers naar Ferrari Land in Salou komen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ferrariland3aSALOU – De bouwwerkzaamheden van het nieuwe Ferrari Land verlopen geheel volgens de planning en de eigenaren van Port Aventura hebben gezegd dat het nieuwe pretpark in april 2017 haar deuren zal openen. Ferrari Land is het tweede pretpark ter wereld van het bekende Italiaanse automerk wat de ligging in Spanje naast de populaire badplaats Salou erg speciaal maakt.

Op 7 april 2017 zal Ferrari Land in Salou haar deuren openen voor het pretpark publiek. Vanaf die datum zal Ferrari twee pretparken hebben met het bekende gele logo met het paard, een in Salou en de ander in Abu Dhabi. De bouw van het nieuwe pretpark heeft ongeveer 100 miljoen euro gekost en ligt pal naast het reeds bestaande en populaire Port Aventura pretpark.

Ferrari Land Salou is gebouwd op een terrein van maar liefst 60.000 vierkante meter en zal de hoogste en snelste verticale achtbaan van Europa krijgen. Naast deze 112 meter hoge rode attractie komen er nog enkele kleinere achtbanen en attracties waarin uiteraard de Ferrari voertuigen een hoofdrol zullen spelen. Er zijn enkele attracties die nog niet bekend zijn gemaakt en die dus een verrassing moeten zijn voor de liefhebbers van Ferrari. Daarnaast komen er restaurants, cafés en winkels waar alles om Ferrari draait. De bouw van een Ferrari hotel is voorlopig nog even uitgesteld.

Het is nog onzeker hoe Port Aventura het Ferrari Land zal integreren in het bestaande park, of het onderdeel zal vormen van het actuele pretpark of dat het een aparte ingang zal gaan krijgen, net zoals al het geval is met het waterpretpark Port Aventura Caribe Agua Park – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken