Vélez-Málaga heeft in de wijk Torre del Mar het eerste senioren strand van Spanje en Europa geopend

c57ea2805f76cb192f780de3c8f713fc

Vélez-Málaga heeft in de wijk Torre del Mar het eerste senioren strand van Spanje en Europa geopend

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Spanje heeft er een nieuw thema-strand bijgekregen. Naast het naakt strand, stilte strand en honden strand is er nu ook het senioren strand. Het gaat hier om een stukje van het Torre del Mar strand in de gelijknamige wijk van de gemeente Vélez-Málaga wat omgetoverd werd tot een strand voor senioren. Aan dit strand zijn 4 verschillende ruimtes te vinden die speciaal zijn ingericht voor de oudere strand gebruiker.

Blijkbaar was er behoefte aan een strand speciaal bestemd voor ouderen want de gemeente Vélez-Málaga heeft deze week het Playa Seniors geopend in de wijk Torre del Mar. Dit stukje strand zal alleen gebruikt mogen worden door ouderen (vanaf welke leeftijd is niet bekend) die hier speciale voorzieningen ter beschikking hebben voor een leuk dagje uit. Het senioren strand is gelegen naast het strandpaviljoen of chiringuito Varela.

Het is een uniek strand voor de Costa del Sol, Spanje en eigenlijk heel Europa aangezien er nergens anders een strand te vinden is wat exclusief voor senioren is . In dit geval hebben de oudere strandgangers diverse voorzieningen zoals een gezondheids zone waar speciale apparatuur staat om gezond en in beweging te blijven, een deel geschikt voor het lezen van boeken met een kleine bibliotheek, een picnic zone met pergola voor de schaduw die waarschijnlijk het meeste gebruikt zal worden en een speciale spelactiviteiten zone.

Al met al een leuk initiatief van de gemeente en de toekomst moet laten zien of het Playa Seniors een succes zal worden. Het is in ieder geval wel uniek en iets wat nergens anders in Spanje en Europa te vinden is.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.