Search
menu
Search

Tweede week ‘Polopos’, wat is jouw mening?

Oeps ... foto ontbreekt!

Tweede week ‘Polopos’, wat is jouw mening?

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GRANADA – Week twee van het nu al populaire tv-realityprogramma ‘Het Spaanse Dorp: Polopos’ is begonnen en de vraag is na de eerste vijf dagen wat de kijkers ervan vinden. In de eerste week was te zien hoe de koppels zich presenteerden aan de dorpsraad en de inwoners en wie er uiteindelijk mee mag doen als kandidaten. Daarna volgden de verhuizingen naar Polopos en de eerste werkzaamheden om de huizen schoon te maken.

Week twee van de RTL-reality show ‘Het Spaanse Dorp: Polopos’ is begonnen en de vraag is wat de avonturen van de kandidaten deze week gaan worden.

Zoals de kijkers weten zijn de deelnemende koppels de jonge Donna en Mark die sportieve vakanties willen organiseren; de familie pa, ma, zoon en schoondochter Rutten die naast een camperplaats ook een wakeboardpark en een markt willen runnen; Christiaan en Kristel die samen met hun zoontje een luxehotel en coachingsessies willen openen/beginnen; Thysa en Wijnand die een koffiebar en residentie voor kunstenaars willen starten en Juani en John die motorrijders willen ontvangen en tours willen organiseren.

Naast dat het natuurlijk leuk is om dit deel van Spanje op de Nederlandse televisie te zien en het leuk is om Spaans te horen, is de vraag: wat vindt jij van het programma tot nu toe? Wat vindt jij van de ideeën en plannen van de koppels, realistisch of niet? En heb jij al een voorspelling over wie het programma gaat winnen? Denk je dat de deelnemers in Polopos blijven wonen? Plaats een reactie onder dit bericht om jouw mening te geven 🙂

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?