skip to Main Content
100% reisgidsen is op zoek naar een auteur voor 100% Sevilla

100% reisgidsen is op zoek naar een auteur voor 100% Sevilla

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

100procent1aSEVILLA – Alle Nederlanders die in of in de buurt van Sevilla wonen opgelet: 100% reisgidsen is op zoek naar een auteur voor 100% Sevilla! Ken jij de stad Sevilla op je duimpjes en weet je veel over de geschiedenis van de stad, de monumenten, cultuur, feesten, gastronomie en de mensen en kun je leuk schrijven, neem dan contact op met Mo’media en wie weet ben jij binnenkort de schrijver of schrijfster van een reisgids.

Sinds jaren zijn de 100% reisgidsen erg populair bij de Nederlandse vakantiegangers die meer te weten willen komen over hun reisbestemming. Naast reisgidsen over onder andere Barcelona, Madrid, Andalusië, Valencia, Catalonië en Mallorca wil men de 100% reeks nu dus uitbreiden met een stedengids Sevilla.

Daarom is de uitgever Mo’media op zoek naar een in Sevilla wonende Nederlander of Nederlandse die bekend is in de stad en meer kan vertellen over de stad, de cultuur, de feesten, de mensen, de plaatsen die men moet bezoeken en welke monumenten men niet mag missen tijdens een bezoekje aan Sevilla.

Ben jij die persoon en kun je naast het vinden van de leukste adresjes ook leuk schrijven, neem dan contact op met heleen@momedia.nl en zij zal je verder alle informatie geven – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken