skip to Main Content

Brandweer redt hond bij brand in woning Córdoba (video)

Brandweer redt hond bij brand in woning Córdoba

20 Minutos

CÓRDOBA – De brandweer heeft hij het blussen van een woning in de gemeente Fatima in de provincie Córdoba een kleine hond van een dood weten te redden. De hele redding werd door de bodycam van een brandweerman vastgelegd en later gedeeld op Twitter.

Toen de brandweermannen de brandende woning binnengingen wisten ze al dat er geen mensen meer aanwezig waren. Tijdens het bluswerk kwam de melding binnen dat er nog een kleine hond in de woning was waarop de brandweermannen op zoek gingen.

Het duurde even maar uiteindelijk werd de hond bewusteloos en levenloos gevonden en werd het dier snel naar buiten gebracht. Daar begon men hartmassage uit te voeren, zuurstof te geven en de hond nat te maken. Na enkele minuten kwam er weer leven in de hond en konden de baasjes en de brandweermannen opgelucht ademhalen.

Bekijk hieronder de video van de redding en het reanimeren van de hond.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 9 reacties
  1. Sinds kort worden er in de Vlaamse gemeenten stickers uitgedeeld die mensen met huisdieren aan hun huis kunnen plaatsen met vermelding hoeveel huisdieren er aanwezig zijn. Dit is specifiek voor de brandweer zodat die weten hoeveel ze er moeten redden tijdens een eventuele brand. Iets voor Spanje?

  2. Hier wordt ik oprecht emotioneel van, maar ook heel blij. Wat een fantastisch werk van deze helden.

  3. Och wat een heerlijk bericht, eindelijk eens iets positiefs ten aanzien van de behandeling van dieren. Hier word ik blij van.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken