skip to Main Content
Twee hotels in Lloret de Mar krijgen vanwege elektriciteitsfraude 24 uur om alle gasten te verplaatsen

Twee hotels in Lloret de Mar krijgen vanwege elektriciteitsfraude 24 uur om alle gasten te verplaatsen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

lloretdemar2aLLORET DE MAR – Vorige week werd bij de twee hotels Savoy en Marina Sand in de badplaats Lloret de Mar vastgesteld dat deze fraude pleegden met de elektriciteitafname. Daarnaast betaalden ze ook de gemeentelijke waterrekeningen niet waarop de gemeente heeft besloten de hotels 24 uur te geven om alle aanwezige gasten over te plaatsen naar andere hotels aangezien de frauderende hotels gesloten worden.

De twee hotels tapten schijnbaar elektriciteit af van een elektriciteitshuisje welke op straat staat. Op deze manier konden ze voorkomen dat ze de hoge elektriciteitsrekeningen hoefden te betalen. Vreemd genoeg heeft het lang geduurd voordat men achter deze fraude kwam. Uiteindelijk kwam men de elektriciteitsfraude op het spoor nadat er een bij een ander hotel een kleine brand was waarna alle systemen gecontroleerd moesten worden.

Nadat er bij het hotel Sun Village in Lloret de Mar een kleine brand was ontstaan nabij een diesel opslag ging men alle systemen na om te kijken of er ergens schade was. Dankzij dit voorval kon men achterhalen dat de hotels Savoy en Marina Sand (het oude Selvamar) stroom aftapten van de elektriceitscentrale op straat. Ook het hotel Mediterranean Sand heeft zich aan deze praktijken schuldig gemaakt.

Direct na het constateren van de fraude werd besloten dat de hotels gesloten zouden worden. Nu hebben de eigenaren van de betrokken hotels echter te horen gekregen dat alle aanwezige gasten binnen 24 uur naar andere hotels dienen te gaan aangezien de hotels zullen sluiten – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken