skip to Main Content
Drie overleden toeristen aan de Lloret de Mar stranden in een week tijd

Drie overleden toeristen aan de Lloret de Mar stranden in een week tijd

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

strand10aGIRONA – In slechts een week tijd zijn er drie vrouwen omgekomen toen zij aan het zwemmen waren in de zee langs de stranden van de Costa Brava. Het gaat om twee Britse vrouwen en een vrouw uit Litouwen. Alle drie de slachtoffers waren te betreuren aan het strand van Lloret de Mar op momenten dat de strandwachten niet aanwezig waren.

Deze dinsdag is een 50 jarige Litouwse toeriste om het leven gekomen bij haar ochtend zwempartij. De vrouw was samen met een vriendin aan het zwemmen toen plots de andere vrouw was verdwenen en verdronk. Dit gebeurde nog voordat de strandwachten hun ronde waren begonnen op het Playa de la Sa Caleta strand van de badplaats Lloret de Mar. Het lichaam van de overleden vrouw werd door de kustwacht rond 8:45 uur die dinsdagmorgen uit de zee gehaald.

Niet ver van dit strand overleden vorige week ook al twee Britse vrouwen die samen met drie andere vriendinnen in de avond waren gaan zwemmen in de zee. Dit gebeurde nadat ze met zijn allen waren gaan feesten en nog een verfrissende duik wilden nemen voor het slapengaan. De zee was echter erg ruw en vanwege de wind waren er hoge golven – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken