skip to Main Content
Finestrat krijgt een nieuwe Maisons du Monde winkel
Maisons du Monde

Finestrat krijgt een nieuwe Maisons du Monde winkel

ALICANTE – Finestrat krijgt er vrijdag 11 oktober een nieuwe winkel bij waar inwoners van de omgeving terecht kunnen om leuke woonaccessoires en meubels te kopen. Het gaat om de winkel Maisons du Monde, een Franse keten die op dit moment 24 winkels heeft in Spanje en de winkel in Finestrat dus de 25e vestiging in Spanje zal worden.

De nieuwe Maisons du Monde winkel zal net zoals de Franse doe-het-zelfketen Bricomart en de tevens Franse Decathlon gebouwd worden aan de Bulevar Comercial waar meerdere winkels geopend zijn de laatste jaren zoals een Aldi, een Leroy Merlin, Gifi, VIPS, Mercadona, MediaMarkt en een Lidl.

Maisons du Monde heeft al winkels in Alicante, Valencia en een andere vestiging in Murcia en is ook aanwezig in andere steden zoals Palma de Mallorca, Barcelona, Madrid, Zaragoza, Málaga, Sevilla etc. Bekijk de website van Maisons du Monde.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken