Search
menu
Search

Zoektocht naar vermiste 69-jarige inwoner van Nederland aan de Costa Brava (UPDATE)

Zoektocht naar vermiste 69-jarige inwoner van Nederland aan de Costa Brava
Beeld: Politie.nl

Zoektocht naar vermiste 69-jarige inwoner van Nederland aan de Costa Brava (UPDATE)

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GIRONA – In de Spaanse kranten is er niets over te lezen maar via een oproep van de politie van Breda en diverse krantenberichten in Nederland, weten we dat er gezocht wordt naar een vermiste inwoner van Nederland. Het gaat om de 69-jarige Wolfgang Arnswald die sinds 19 september niet meer gezien is in de buurt van L’Escala aan de Costa Brava.

UPDATE: In de Telegraaf wordt op zaterdag gemeld dat volgens de ex-partner van de vermiste man het lichaam van Wolfgang reeds gevonden is. Waarschijnlijk is de man in zijn slaap overleden maar een officiële bevestiging is er nog niet.

De 69-jarige Wolfgang Arnswald is sinds 19 september 2022 vermist in de buurt van L’Escala in de provincie Girona in Catalonië. Er is voor het laatst met hem gesproken toen hij met zijn camperbus in de buurt van L’Escala reed. Hij was op dat moment alleen en erg moe. Hij reed graag over binnendoor weggetjes. Mogelijk is hij vertrokken in de richting van de Franse grens / Frankrijk.

Hij is te herkennen aan zijn grijze haar dat bovenop wat langer is. Hij draagt een bril en verplaatst zich mogelijk in een Citroen Jumper met Nederlands kenteken 3-KGX-30 met een opvallend blauw/groene kleur. Wolfgang Arnswald verbleef zowel in de omgeving van Werkendam als Hoogerheide, maar heeft geen inschrijving in Nederland.

Specifieke kenmerken van Wolfgang: Tatoeages: op rechteronderarm een slang, op linker borstkas, schouder en rug in totaal drie grote draken; Een groot litteken op zijn linker bovenarm; Littekens op zijn onderbenen; Wolfgang heeft een gebit met missende tanden. Meer informatie kun je terugvinden op DEZE WEBSITE van de Nederlandse politie.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?