skip to Main Content
Politie arresteert man in Cádiz die een herdershond puppy tot zijn dood achter de auto meesleepte

Politie arresteert man in Cádiz die een herdershond puppy tot zijn dood achter de auto meesleepte

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

CÁDIZ – De Guardia Civil heeft in de gemeente Jimena de la Frontera in de provincie Cádiz een eigenaar van een jeep aangehouden die werd gezien terwijl hij achter zijn auto een herdershond puppy sleepte die helaas aan zijn verwondingen is overleden. De chauffeur van de 4×4 wagen reed op de A-8201 maar werd door een patrouille van de politie gespot en aangehouden.

De man had aan de trekhaak een lang touw vastgemaakt waaraan de jonge hand vastzat. Deze heeft hij daarna gedurende meerdere kilometers over de weg gesleept waarna de hond overleed als gevolg van de vele verwondingen. Agenten van een patrouille zagen hoe een auto met iets daarachter over de weg reed. Toen ze echter zagen dat het om een hond ging werd de jeep meteen stilgezet en konden de agenten van de Guardia Civil de man aanhouden.

De politieagenten wilden de hond helpen maar deze bleek al te zijn overleden aan zijn ernstige verwondingen als gevolg van het slepen over de weg. De dierenmishandelende autorijder is meteen daarna de cel in gegaan in afwachting wat de rechter gaat beslissen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 13 reacties
 1. Iemand die een dier zo afschuwelijk kan laten lijden, kan dat ook met mensen. Hopelijk krijgt deze barbaar een meer dan gepaste straf, want deze verschrikkelijke daad moet tot harde voelbare (figuurlijk dan) gevolgen leiden. Ik ben heel boos ? en zeer verdrietig ?. Maar voor de hond komt het allemaal te laat …

 2. Dit soort figuren zijn tot alles in staat, vandaag is het een hond, morgen hangt een mens aan zijn trekhaak. Jammer dat ze geen levenslang kunnen eisen.

 3. Met tranen in mijn ogen het bericht gelezen. Ik heb zelf twee Mastin pups van 7 maanden oud. Ik kan mij dat niet voorstellen hoe ziek zo iemand kan zijn. Ik ben tegen geweld maar voor mij mogen ze zo iemand als een dolle hond afmaken.

 4. hier heb ik echt geen woorden voor. Wat een enorm ziek figuur moet dat zijn. Ik krijg er gewoon tranen in mijn ogen van

 5. Afschuwelijk. Geen woorden voor. Als ik wist wie het was zou ik eerst zijn auto helemaal molesteren en daarna hem… Jammer dat we zulke lui niet gewoon in een kerker kunnen gooien. Deur dichtmetselen en klaar….

 6. Ik verbaas mij nog altijd wat voor een gestoorde personen, een dier mogen bezitten.
  Deze man mag nooit geen dier meer hebben
  Nooit geen voertuig meer bezitten.( hij gebruikt dit niet waarvoor het bestemt is) deze man is tot meer in staat.
  Op zijn knieën zonder bescherming de weg schoon maken met afwasborstel.
  Torenhoge boete, en verplicht werken in dierenasiel, daarnaast een flinke gevangenisstraf .
  Eventueel alternatief opsluiten in hondenkennel , met moeilijk opvoedbare honden.brrr

 7. Ik voel mijn maag zo omkeren wanneer ik dit lees. Hoe barbaars kan je zijn,ze moesten met inderdaad hetzelfde doen,wat een beest lijden kan,door zo een onmenselijk gedrag

  1. Volledig mee eens, ze zouden dan wel eens diep nadenken alvorens zo’n walgelijke daad te plegen. En moest hun pijn nog erger kunnen, mag dit gerust van mij. Zo’n mensen horen niet in een beschaafde maatschappij.
   Voor die barbaren dan eens ” opgeruimd staat netjes ! “

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken