skip to Main Content
Warenhuis El Corte Inglés krijgt tijdelijke “pop-up-store” van AliExpress
Publico

Warenhuis El Corte Inglés krijgt tijdelijke “pop-up-store” van AliExpress

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – De Spaanse warenhuisketen El Corte Inglés zal in een winkel in Madrid een tijdelijke zogenaamde “pop-up-store” krijgen van het Chinese online warenhuis AliExpress. Dat gebeurt dan in het kader van de “Singles day” welke op 11 november plaatsvindt.

Om de eigen bedachte “Singles day” op 11.11 (11 november) te promoten, een soort van Black Friday of  Prime Day van Amazon, zal de Chinese online gigant AliExpress een tijdelijke fysieke winkel hebben in de El Corte Inglés Sanchinarro in Madrid. Men heeft voor deze vestiging gekozen omdat hier veel Aziaten komen winkelen.

AliExpress is niet alleen bekend in Azië maar ook in Spanje waar het online warenhuis wat betreft verkopen achter Amazon staat maar nog voor het Spaanse El Corte Inglés.

De Spaanse keten ontvangt jaarlijks zo’n 150.000 Chinese kopers (van de 780.000 die Spanje bezoeken) en wil meer aandacht besteden aan deze groep toeristen die veel geld besteden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken