Verkeersproblemen dankzij sneeuw in de provincie Huesca (foto’s)

Verkeersproblemen dankzij sneeuw in de provincie Huesca
Beeld: Twitter
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

HUESCA – De hoger gelegen delen van de provincie Huesca in de Pyreneeën in de regio Aragón hebben te maken met de eerste echte sneeuwval. Daardoor moeten de sneeuwschuivers en strooiwagens extra veel werken waardoor er op sommige plaatsen verkeersproblemen zijn. De sneeuwgrens is gezakt naar ongeveer 800 meter waardoor plaatsen zoals Jaca, Biescas, Broto, Castejón de Sos en Sabiñanigo net zoals de skipistes ook wit gekleurd zijn.

Om 14 uur vrijdagmiddag was het verplicht met sneeuwkettingen te rijden bij de grensovergangen tussen Spanje en Frankrijk in Somport (N-330a) en Portalet (A-136), tussen Villanúa en Canfranc (N-330), de toegang tot de balneario de Panticosa (A-2606), op de A-1205 van Jaca naar Bernués en op de weg van Puente La Reina richting Hecho en Ansó (A-176).

Ook de A-1602 van Berdún naar Ansó, de A-2605 van Guasillo naar Aísa en de weg van Sallent de Gallego naar Formigal (SCH-02) hebben volgens de DGT en de DGA te maken met de hevige sneeuwval.

Daarnaast heeft de grote bergpas Monrepós van Jaca naar Huesca te maken met de sneeuwval wat de eerste keer is sinds dat deze bergpas omgetoverd werd tot autoweg.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.