menu: rubrieken, zoeken & meer

Heb jij onze artikelen over tiny huizen en prefab woningen in Spanje al gelezen?

Heb jij onze artikelen over tiny huizen en prefab woningen in Spanje al gelezen?
Beeld: Pineca / model ASTRID

Heb jij onze artikelen over tiny huizen en prefab woningen in Spanje al gelezen?

We schrijven regelmatig over prefab woningen en tiny huizen die in Spanje te koop zijn of waarover veel wordt geschreven in de Spaanse pers. In dit artikel plaatsen we een overzicht van de laatste tien artikelen die wij over prefab woningen en tiny huizen in Spanje geschreven hebben. Heb jij ze al gelezen?

LET OP: Het op 17 januari 2023 geplaatste artikel over de prefabwoning AMSTERDAM is verwijderd. Daarom ben je doorgeschakeld naar dit eerder geplaatste artikel over andere prefabwoningen in Spanje.

Geprefabriceerde woningen of tiny huizen zijn helemaal in tegenwoordig, niet alleen in Spanje waar een stijgende vraag is naar dit soort woningbouw, maar ook in andere Europese landen waaronder Nederland en België. Het is voor veel personen een goedkoper alternatief voor de traditionele woningbouw waarbij het bouwproces ook nog eens sneller gaat.

Dit soort huizen zijn op veel plaatsen te bouwen in Spanje maar je moet altijd voldoen aan de regels. Vaak zijn dit soort geïndustrialiseerde woningen goedkoper dan de traditionele woningen van steen. Hieronder enkele van onze artikelen over prefab woningen en tiny huizen in Spanje.

Nieuwe moderne Spaanse mobile home en prefabwoning KEU vanaf 45.000 euro
KEU is een nieuwe Spaanse mobile home of mobiele prefabwoning die zeer modern is en voorzien is van alle gemakken voor een vakantiewoning of gastenverblijf, al vanaf 45.000 euro.
www.spanjevandaag.com
Prefab passiefhuizen vanaf 50.000 euro en gemaakt in Spanje
In de autonome regio Navarra worden nieuwe prefab passiefhuizen gebouwd met de naam ‘Mohma’ waarvan drie modellen bestaan die al vanaf 50.000 euro te koop zijn.
www.spanjevandaag.com
Deze tiny prefabwoning die binnen drie uur klaar is kost 29.000 euro
Deze kleine (tiny) prefabwoning is al vanaf 29.000 euro te koop en kan binnen drie uur tijd op de plaats van bestemming gebouwd worden dankzij het systeem van drie of vier modules.
www.spanjevandaag.com
Zomeraanbieding vanaf 7.980 euro voor dit Spaanse tiny prefab huis
De Spaanse prefab en tiny house fabrikant Pineca heeft het populaire houten model MAX in de verkoop met een speciale zomeraanbieding vanaf 7.980 euro voor een 32 m2 grote ‘casa de madera’.
www.spanjevandaag.com
Dit moderne prefab huis wordt in Alicante gemaakt voor slechts 44.000 euro (+video)
In Alicante is een bedrijf dat prefab huizen maakt van 31.000 tot 60.000 euro maar wij belichten het moderne Nirvana-model met twee slaapkamers, badkamer en keuken voor 44.000 euro (+video).
www.spanjevandaag.com
Het Spaanse prefab-huis model HOLLAND kost nu 48 duizend euro
Heb je een stukje grond in Spanje en wil je daar goedkoop een eigen huis plaatsen, denk dan eens na over een stukje Nederland via het HOLLAND-model prefab-huis dat al voor 48 duizend euro van jou kan zijn.
www.spanjevandaag.com
Goedkope prefab woningen in Spanje vanaf 9.375 euro
Prefab of geprefabriceerde huizen zijn helemaal in en ook in Spanje zijn veel soorten, modellen en afmetingen te vinden zoals deze prefab huizen in dit artikel die al vanaf 9.375 euro te koop zijn.
www.spanjevandaag.com
Supermarktketen Carrefour biedt prefab tiny house nu voor 16 duizend euro aan
Recent schreven we over een tiny prefab huisje dat door de supermarktketen Carrefour voor minder dan 20 duizend euro wordt aangeboden maar datzelfde huisje is nu nog goedkoper te krijgen voor 16.400 euro.
www.spanjevandaag.com
Prefab huis voor minder dan 50.000 euro via AliExpress kopen: goed of slecht idee?
Er worden in Spanje veel prefab huizen aangeboden zoals deze bij ALiExpress voor minder dan 50.000 euro maar is het bestellen van een prefab of tiny huis in China een goed of slecht idee?
www.spanjevandaag.com
Regelgeving omtrent de bouw van tiny-houses in Spanje
Mede vanwege de corona-pandemie is de interesse in ’tiny houses’ gestegen in Spanje maar wat is de verwarrende regelgeving voor de bouw van deze ‘mini casas’.
www.spanjevandaag.com
Plaats dit uitklapbaar prefab tiny house overal waar je wilt vanaf 21.600 euro
Stel je voor je kunt jouw eigen prefab tiny house gewoon in- en uitklappen als je wilt verhuizen, zou dat niet mooi zijn? Dat kan nu met Brette Haus al vanaf 21.600 euro. Lees er alles over.
www.spanjevandaag.com
Het prefab-huis dat in ‘La Casa de Papel’ te zien is wordt in Alicante gemaakt voor 29.000 euro
In de laatste afleveringen van deel vijf van de Spaanse Netflix-serie ‘La Casa de Papel’ is een klein rood prefab-huisje te zien maar wist je dat deze in Alicante gemaakt wordt en minder dan 29.000 euro kost?
www.spanjevandaag.com
Wat kost het bouwen van een prefab huis in Spanje volgens deze eigenaresse
Op de website Idealiste legt Clara uit wat haar prefab woning in Andalusië gekost heeft en waarom ze koos voor een containerwoning in plaats van een houten woning.
www.spanjevandaag.com