Search
menu
Search

NIEUW BOEK: ‘Tapas: verhalen en recepten’ van Edwin Winkels en Janneke Vreugdenhil

NIEUW BOEK: ‘Tapas: verhalen en recepten’ van Edwin Winkels en Janneke Vreugdenhil
Beeld: bol.com & canva.com

NIEUW BOEK: ‘Tapas: verhalen en recepten’ van Edwin Winkels en Janneke Vreugdenhil

Nu zijn we bij SpanjeVandaag niet vies van onze eigen SpanjeRecepten die je HIER kunt vinden en natuurlijk lust de redactie ook wel eens een tapatje, maar om daar een boek over te schrijven gaat ons te ver. Daar hebben we specialisten voor zoals culinair journalist Janneke Vreugdenhil en Spanje-correspondent Edwin Winkels die samen het boek TAPAS met 40 recepten en verhalen over het Spaanse leven hebben gepubliceerd dat HIER te bestellen is. Een ideaal en lekker Sinterklaas of kerstcadeau.

Edwin Winkels is bij de meeste Spanjeliefhebbers wel bekend, want hij is al 35 jaar correspondent in Spanje en heeft meerdere boeken geschreven over alles wat met Spanje te maken heeft. Zijn geliefde Janneke Vreugdenhil heeft al jaren een kookrubriek bij een Nederlandse krant en heeft ook meerdere boeken geschreven. Samen hebben ze hun passie voor Spanje en voor het eten in het land gecombineerd in het reis- en kookboek ‘Tapas: verhalen en recepten’.   

‘Tapas: verhalen en recepten’ is een prachtig boek dat de liefde voor tapas en Spanje perfect weet te vangen. Het boek is opgedeeld in twee delen: het eerste deel bevat verhalen over de reizen die de auteurs hebben gemaakt door Spanje, het tweede deel bevat recepten voor veertig van de populairste tapas en raciones.

De verhalen zijn een genot om te lezen. Ze zijn rijk aan details en geven een goed beeld van de Spaanse cultuur en keuken. De auteurs bezoeken verschillende regio’s van Spanje, van Baskenland tot Andalusië, en ontmoeten de mensen die achter de tapas staan. Ze vertellen over de geschiedenis van tapas, de verschillende soorten tapas en de verschillende manieren waarop ze worden bereid.

De recepten zijn duidelijk en overzichtelijk. Ze zijn voorzien van stap-voor-stap instructies en foto’s. De auteurs geven ook tips en trucs om de tapas nog lekkerder te maken.

Tapas: verhalen en recepten is een must-have voor iedereen die van tapas houdt. Het is een prachtig boek dat je meeneemt naar Spanje en je inspireert om zelf aan de slag te gaan met tapas. Het boek kan HIER meteen besteld worden, zodat je het nog voor de pakjesavond of Kerstmis in huis hebt.

Ga naar de inhoud