skip to Main Content
Aardbeving met een kracht van 3,2 op Richter schaal gemeten in Almería

Aardbeving met een kracht van 3,2 op Richter schaal gemeten in Almería

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALMERÍA – Afgelopen zondagmiddag rond 17.07 uur trilde de bodem in de provincie Almería even nadat er een aardbeving plaats had gevonden. De beving had volgens de gegevens van het Spaanse Geografische Instituut een kracht van 3,2 op de schaal van Richter en heeft geen schade en/of gewonden veroorzaakt. Vanwege het tijdstip werd de beving wel door veel inwoners gevoeld.

De aardbeving had als epicentrum de plaats Laroya, op zo’n 55 kilometer het binnenland in van de kustplaats Vera. De meting van het Instituto Geográfico Nacional (IGN) laat zien dat de beving op zo’n 11 kilometer diepte heeft plaatsgevonden in een gebied welke wel vaker geteisterd wordt door kleinere bevingen.

Vanwege het tijdstip om 17.07 uur zondagmiddag werd de beving door veel inwoners van de regio gevoeld maar zijn er bij de 112 nooddiensten geen telefoontjes binnengekomen van schade en/of gewonden – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken