skip to Main Content
Nieuw erotisch park voor stelletjes en singles in El Vendrell, Tarragona

Nieuw erotisch park voor stelletjes en singles in El Vendrell, Tarragona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

sexy-park2aTARRAGONA – Stelletjes die wel van wat spanning in hun seksuele leven houden of singles die op zoek zijn naar andere singles met dezelfde open mentaliteit kunnen vanaf 11 februari terecht in het nieuw te openen erotische park in de gemeente El Vendrell in de provincie Tarragona. Volgens de initiatiefneemsters gaat het om een uniek park wat nergens anders ter wereld te zien is.

Het “Sexy Park” wordt geopend in het industrieterrein La Cometa in de gemeente El Vendrell. Eenieder die ouder is dan 18 jaar zal welkom zijn, alleen of samen met man/vrouw of vriend/vriendin. Het doel van het nieuwe speelpark voor volwassenen is dat men plezier heeft en dat men zich weer kind voelt op een erotische wijze.

De initiatiefneemsters achter het Sexy Park project hebben al een succesvolle website TeVibra.com en organiseerden al enkele jaren zeer gewilde “Play Tuppersex” feesten. Op verzoek van vele klanten bedachten de eigenaren van de website om op een plaats een volwassenen speelpark te openen waar eenieder ouder dan 18 jaar de erotische wensen in een ongedwongen sfeer in vervulling kan laten gaan.

Naast een winkel waar allerlei erotische artikelen te vinden zijn kunnen de bezoekers tegen betaling genieten van onder andere een ballenbak voor volwassenen, de Sexy Bang, de Pito Ring of een enorm elastisch bed. Er zullen tevens cursussen en lezingen worden georganiseerd die te maken hebben met erotiek. Het Sexy Park zal geopend zijn van woensdag tot en met zondag – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken