skip to Main Content
Inwoners Ibiza en Mallorca worden wakker met sneeuw

Inwoners Ibiza en Mallorca worden wakker met sneeuw

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – Het is zeer ongebruikelijk en het komt (bijna) nooit voor, sneeuw op het eiland Ibiza. Mallorca heeft ook nu weer te maken met sneeuw, zeker op de hoogst gelegen delen en ook Menorca heeft laatst een beetje sneeuw gezien maar op Ibiza gebeurt dit eigenlijk nooit. In dit geval was er vrijdagochtend sneeuw te zien in het noorden van het eiland.

Het is niet veel en zeker niet goed genoeg van kwaliteit om sneeuwballen en sneeuwpoppen te maken aangezien de sneeuw meer op natte sneeuw leek dan iets anders, maar het was een winterwonderland en iets wat veel inwoners nog nooit hadden gezien op hun eiland Ibiza.

Ook op Mallorca sneeuwde het weer en was er sneeuw te zien in de Serra Tramuntana waarbij de centimeters dikke laag sneeuw ervoor zorgde dat de wegen naar de Mirador de ses Barques en de ingang naar sa Calobra gesloten moesten worden.

Lang bleef de sneeuw op Ibiza niet liggen maar er waren toch genoeg mensen die via de sociale media hun foto’s en video’s van de sneeuw op Ibiza en Mallorca deelden.

(Sorry Rob, weer wat over Ibiza haha)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken