skip to Main Content
Rafa Nadal zoekt verklikker wat betreft zijn trouwplannen
Archieffoto

Rafa Nadal zoekt verklikker wat betreft zijn trouwplannen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

PALMA – De Spaanse tennisser Rafael Nadal is kwaad. Hij is boos op de pers en hij is boos op de personen in zijn naaste omgeving waarvan er een of meer niet trouw zijn gebleken. De boosheid van een van de beste tennisspelers ter wereld heeft alles te maken met zijn plannen om te gaan trouwen met zijn vriendin Meri Perello.

Volgens Nadal wisten slechts enkele directe familieleden en enkele goede betrouwbare vrienden dat Rafa en Meri in de herfst van dit jaar elkaar het jawoord gaan geven. De bruiloft zou geheim moeten blijven omdat Nadal en Perello er geen mediacircus van wilden maken.

Die plannen zijn voorlopig mislukt omdat iemand in de naaste omgeving van Rafa Nadal de trouwplannen aan de pers heeft gelekt. Rafa wil graag weten wie dat geweest is en daarom heeft hij zijn groep vertrouwelingen nog kleiner gemaakt.

Een handvol mensen wist van de bruiloft af en zelfs sommige familieleden zoals zijn voormalige coach en oom Miguel Ángel Nadal wist niet dat Rafa en Meri in oktober gaan trouwen.

Enkele weken geleden werd door de Spaanse media geschreven dat de 32-jarige Rafael Nadal gaat trouwen met Maria Francisca Perello, ook wel Meri of Xisca genoemd. De recent 30 geworden Meri is sinds 2006 de vriendin van Rafael toen zij 17 jaar was, al leerden ze elkaar kennen toen Rafa 17 was en Meri 14 jaar.

Xisca heeft zich altijd op de achtergrond gehouden en heeft nooit de aandacht gevraagd of gezocht als partner van een van werelds beste tennissers. Zo heeft Meri nooit interviews gegeven en was ze ook praktisch nooit te zien op foto’s met haar wereldbekende vriend. De laatste maanden is ze wel wat vaker te zien op de tribunes bij wedstrijden van Nadal en bij speciale evenementen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 10 reacties
  1. Zij is nu 30 jaar, en zo ziet ze ‘r ook uit op de foto’ s .
    Ze zijn 14 jaar samen .
    Dus, nu 22 jaar oud . . . waar haalt de redactie dat ?

  2. meneer Nadal is naief of beetke dom…. ik vertel aan vele vroenden etc …. pst niet doorvertellen hoorr haha, vertel niks dan! pf ben je zo bijzonder?

  3. rekenen is niet mijn sterkste punt maar………….hier klopt iets niet.
    Doet er niet toe. Zo zie je maar, zelfs een handjevol mensen die iets geheim moeten houden, is al e veel. Vertel het dan niet.

  4. Volgens mij klopt er iets niet met de leeftijden. Toen ze elkaar ontmoeten was er 3 jaar leeftijdsverschil en nu ze gaan trouwen 10 jaar …

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by