skip to Main Content

Nespresso opent filiaal in winkelcentrum El Pallol te Reus

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

REUS – (Redactie) In navolging van Barcelona en Girona, zal ook de Costa Dorada een Nespresso winkel hebben. Dit keer is niet gekozen voor de hoofdstad van de regio maar voor de stad Reus waar Nestlé een winkel zal openen in het winkelcentrum El Pallol. De opening van de Nespresso winkel in Reus is een gevolg van maandenlange onderhandelingen tussen de stad en het koffiemerk. De gemeente Reus is blij met de beslissing van Nespresso om een filiaal in hun stad te openen, een strijd met Tarragona die zij dit keer wél hebben gewonnen. Eerder verloor Reus al in de strijd om een vestiging van El Corte Ingles en Ikea.

Volgens de krant Diari de Tarragona zal de Nespresso winkel in het bovenste gedeelte van het slechts enkele jaren geleden geopende winkelcentrum komen te liggen. Nespresso zal het lokaal overnemen van parfumzaak Gala die weg gaat uit het grote lokaal en naar een kleinere ruimte zal verhuizen. Nespresso zal zo op de hoek van Plaza Evarist Fabregas en Calle Frederica Montseny komen te liggen, een strategisch uitstekend punt en vlakbij bijvoorbeeld de populaire kledingzaak Desigual.

De opening van een Nespresso filiaal in het winkelcentrum El Pallol zal een grote impuls zijn voor het winkelcentrum wat nu diverse jaren geopend is maar zichzelf nooit echt goed wist te profileren. Na de opening van de kledingzaak Desigual is er meer beweging in het winkelcentrum waargenomen en een Nespresso winkel zal alleen de populariteit maar groter maken en wie weet volgen er wel andere grote winkels.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend