Search
menu
Search

Entreebewijzen Caminito del Rey voor de zomer in de verkoop

Oeps ... foto ontbreekt!

Entreebewijzen Caminito del Rey voor de zomer in de verkoop

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – De beheerders van de Caminito del Rey, het beroemde wandelpad tussen El Chorro (Álora) en Ardales, zal deze woensdag de entreebewijzen voor de zomer in de verkoop doen. Het gaat om de kaarten voor de drukke maanden juli, augustus, september en oktober. Wees er snel bij want de beste uren zijn snel weg.

Deze woensdag zijn de entreebewijzen voor de Caminito del Rey voor de maanden juli, augustus, september en oktober in de verkoop gegaan. Deze kaarten zijn te reserveren via de gebruikelijke website van de beheerders van het koningspad.

In totaal zijn er 100.000 kaarten te vinden die voor 10 euro per stuk gekocht kunnen worden. Volgens de organisatie zullen in de eerste week van deze nieuwe verkoopronde zo’n 40% van de beschikbare kaarten verkocht worden dus wees er snel bij want er is veel vraag naar entreebewijzen voor de drukste (maar ook warmste) maanden.

Entreekaarten kosten 10 euro per stuk, een prijs die al jaren hetzelfde is. Mocht men met een gids de Caminito del Rey willen lopen dan kosten de kaarten 18 euro per stuk. De wandeling is op elke dag behalve de maandag te bewandelen tussen 9.30 en 17 uur.

Bezoek HIER de website om entreebewijzen aan te schaffen.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?