skip to Main Content
Entreebewijzen Caminito del Rey voor de zomer in de verkoop
123rf

Entreebewijzen Caminito del Rey voor de zomer in de verkoop

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – De beheerders van de Caminito del Rey, het beroemde wandelpad tussen El Chorro (Álora) en Ardales, zal deze woensdag de entreebewijzen voor de zomer in de verkoop doen. Het gaat om de kaarten voor de drukke maanden juli, augustus, september en oktober. Wees er snel bij want de beste uren zijn snel weg.

Deze woensdag zijn de entreebewijzen voor de Caminito del Rey voor de maanden juli, augustus, september en oktober in de verkoop gegaan. Deze kaarten zijn te reserveren via de gebruikelijke website van de beheerders van het koningspad.

In totaal zijn er 100.000 kaarten te vinden die voor 10 euro per stuk gekocht kunnen worden. Volgens de organisatie zullen in de eerste week van deze nieuwe verkoopronde zo’n 40% van de beschikbare kaarten verkocht worden dus wees er snel bij want er is veel vraag naar entreebewijzen voor de drukste (maar ook warmste) maanden.

Entreekaarten kosten 10 euro per stuk, een prijs die al jaren hetzelfde is. Mocht men met een gids de Caminito del Rey willen lopen dan kosten de kaarten 18 euro per stuk. De wandeling is op elke dag behalve de maandag te bewandelen tussen 9.30 en 17 uur.

Bezoek HIER de website om entreebewijzen aan te schaffen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken