skip to Main Content
Mercadona zoekt 9.000 tijdelijke medewerkers voor deze zomer in Spanje

Mercadona zoekt 9.000 tijdelijke medewerkers voor deze zomer in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Mercadona zoekt extra zomerpersoneel Spanje

Mercadona.es

MADRID – De grootste supermarktketen van Spanje is Mercadona en deze heeft nu bekend gemaakt hoeveel tijdelijk personeel ze gaat zoeken voor de drukke zomermaanden. Dit jaar zoekt men naar 9.000 tijdelijke krachten om in de meer dan 1.625 supermarkten te werken, dat is 2.000 werknemers meer dan in de zomer van 2017.

Mercadona heeft in de zomer van 2017 aan 7.000 personen een tijdelijke baan weten te geven gedurende de zomermaanden en ook dit jaar zoekt de 100% Spaanse supermarktketen weer medewerkers die bereid zijn tussen juni en september het met verlof gaande personeel te vervangen en de toeristisch drukke maanden te helpen met de dagelijkse werkzaamheden.

Personeel dat diverse andere talen spreken zoals het Engels, Franse en Duits is meer dan welkom bij de Mercadona winkels die gelegen zijn in toeristische gebieden zoals langs de Catalaanse kust, in de Comunidad Valenciana, op de Balearen of in Andalusië.

Dit jaar zoekt Mercadona extra werkers voor zowel de winkels alsook de logistieke centra in Spanje. Al het personeel krijgt een contract met een salaris van 1.132 euro per maand minimaal (neto). Dat zijn dus 9.000 personen die zich tijdelijk voegen bij de ruim 84.000 personen die al een baan hebben bij Mercadona, overigens 5.000 meer dan in 2017 rond deze tijd.

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij deze website en daar de gegevens invullen.

 

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken