skip to Main Content
Transavia gaat komende winter meer vliegen van en naar Spanje

Transavia gaat komende winter meer vliegen van en naar Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Bestemmingen Spanje Transavia winter 2018/2019

123rf

MADRID – De Nederlandse “low cost” vlieger Transavia heeft de winterroutes voor Spanje bekend gemaakt waaruit blijkt dat ze meer gaan vliegen van en naar Spanje. Het gaat daarbij om het vliegschema tussen 1 november 2018 en 31 maart 2019 waarbij er 1,5 miljoen vliegtuigstoelen beschikbaar komen met 120 wekelijkse vluchten naar Parijs in Frankrijk en Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam en Groningen in Nederland.

Spanje is voor Transavia een van de belangrijkste zomer- en winterbestemmingen om van en naar te vliegen. Niet alleen zijn er vluchten naar de Nederlandse vliegvelden maar ook naar bestemmingen in Frankrijk. Hieronder in het kort de nieuwe en reeds bestaande bestemmingen en routes voor de komende winter.

Barcelona

De Catalaanse stad is al jaren de bekendste aanvlieghaven voor Transavia, niet verwonderlijk want vanuit het vliegveld El Prat kunnen de passagiers naar Barcelona, de Costa Brava, Costa Dorada en alles wat daartussenin ligt gaan. Barcelona wordt aangevlogen vanaf Amsterdam Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven met een totaal van 13 vluchten. Ook het Franse Paris orly zal 7 keer aangevlogen worden de komende winter.

Alicante

Naast Barcelona is Alicante-Elche een zeer gewilde en populaire winterbestemming bij Transavia en komende winter 2018/2019 is het de bedoeling dat er 30 wekelijkse vluchten komen. Alicante en dus de Costa Blanca wordt verbonden met Amsterdam-Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven.

Valencia

Net zoals vorige winter zal ook het vliegveld van Valencia weer aangevlogen worden komende winter met vluchten vanaf Amsterdam-Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven.

Sevilla

Transavia begon afgelopen winter met vluchten op Sevilla en dat blijkt een succes want ook gedurende de komende winter zijn er weer wekelijkse vluchten op Amsterdam-Schiphol en Eindhoven. Naast Nederlandse bestemmingen wordt ook Parijs-Orly aangevlogen vanuit de Zuids Spaanse stad. In totaal zullen er 24 wekelijkse vluchten zijn.

Madrid

Madrid komt ook voor in het reisschema van Transavia maar niet naar Nederland. De vliegmaatschappij zal opnieuw een verbinding hebben tussen de Spaanse hoofdstad en Parijs-Orly waarmee de maatschappij 19 wekelijkse vluchten zal aanbieden.

Málaga

Komende winter zal Transavia meer vluchten gaan aanbieden tussen Málaga en Rotterdam waarmee het aantal wekelijkse vluchten op 34 komt te staan. Málaga wordt aangevlogen vanuit Amsterdam-Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven. Naast Nederlandse vliegvelden staat ook hier Parijs-Orly op het programma voor de komende winter.

Balearen

Het is de komende winter ook mogelijk om naar de eilanden Mallorca en Ibiza te vliegen met Transavia. Mallorca wordt aan gevlogen vanaf Amsterdam-Schiphol en Eindhoven, iets wat ook voor Ibiza geldt.

Canarische Eilanden

De winterbestemming bij uitstek in Europa zijn de Canarische Eilanden en uiteraard zal de Nederlandse vliegmaatschappij daar wekelijks veel naartoe vliegen. Tenerife wordt vanuit Amsterdam-Schiphol, Rotterdam Airport, Eindhoven en Groningen Airport Eelde aangevlogen, datzelfde geldt ook voor Gran Canaria. Gran Canaria wordt komende winter ook door Tui Fly vanaf Groningen aangevlogen.

De eilanden La Palma en Fuerteventura worden aangevlogen vanaf Amsterdam-Schiphol terwijl Lanzarote op de lijst staat met vluchten vanaf Amsterdam-Schiphol, Rotterdam-Airport, Groningen Eelde Airport en Eindhoven.

(wijzigingen van vluchtbestemmingen en vliegvelden onder voorbehoud)

 

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. Is Transavia te bewegen om ook vanuit Oostende Belgen naar Malaga te brengen?
    Momenteel heeft Tuifly daar het monopolie?

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by