skip to Main Content
Stierenvechter Madrid raakt testikel kwijt nadat de stier hem op de horens nam

Stierenvechter Madrid raakt testikel kwijt nadat de stier hem op de horens nam

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

toro2MADRID – Stierenvechter Marco Galan had geen geluk bij het stierenvechten tijdens de San Isidro feesten in Madrid. De stierenvechter werd door een subtiele beweging van de grote 500 kilo wegende stier in zijn scrotum gestoken waardoor de linker testikel openscheurde en hij hevig bloedend naar het ziekenhuis moest worden vervoerd.

Het voorval deed zich voor toen de stierenvechter twee vlaggen (zo heten de spiesen bij het stierenvechten) in de stier wilde steken. Op dat moment draaide de stier zijn kop waardoor een van de horens hem in de scrotum raakte en een van zijn twee testikels doorboorde.

Vanuit het ziekbed wist Marco Galan de pers te woord te staan. “Het was geen lekker moment voor mij maar deze dingen gebeuren nu eenmaal in de ring”, aldus de man uit Ciudad Real vanuit het San Francisco de Asís ziekenhuis in de Spaanse hoofdstad. “Ik kom er wel weer bovenop en ik zal snel weer in de arena te vinden zijn”, aldus Galan – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken