skip to Main Content
Tiener op Tenerife verdacht van moord op vader nadat koffer met onthoofd lichaam werd gevonden

Tiener op Tenerife verdacht van moord op vader nadat koffer met onthoofd lichaam werd gevonden

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

santa-cruz1aTENERIFE – Weer zo’n bizar verhaal, dit maal speelt het zich af op de Canarische Eilanden. Duikers hebben bij schoonmaakwerkzaamheden een koffer aangetroffen met daarin het lichaam van een man wiens hoofd en armen waren afgezaagd. Nadat de politie onderzoek had gedaan werd een tiener aangehouden voor de mogelijke moord op zijn vader.

De koffer met daarin het onthoofd lichaam gewikkeld in plastic zakken werd gevonden door duikers van de haven van Santa Cruz de Tenerife. Zij waren met onderwater schoonmaakwerkzaamheden bezig toen een van hen op de koffer stuitte. Meteen na de vondst werd het nabijgelegen strand ontruimd en afgesloten terwijl de politie op onderzoek uitging.

Op maandagmiddag werd een Braziliaanse tiener gearresteerd op verdenking van moord. Nu weet men echter dat het om een vermoedelijke moord gaat van zijn vader waarbij de man zijn hoofd en armen werden afgezaagd. Men vermoedt dat de koffer op 30 mei maandagavond laat in de zee werd gegooid door de zoon of diverse andere mannen. Er werd na huiszoeking bij de jongen schijnbaar ook bewijsmateriaal gevonden van een vechtpartij – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken