skip to Main Content
Lionel Messi koopt voor 30 miljoen euro het MiM hotel in Sitges

Lionel Messi koopt voor 30 miljoen euro het MiM hotel in Sitges

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – Slechts daags nadat min of meer bekend werd gemaakt dat de Argentijnse aanvaller van FC Barcelona zijn contract zal verlengen bij de Catalaanse topclub en hij waarschijnlijk daar zijn carrière op 35-jarige leeftijd zal beëindigen, wordt bekend gemaakt dat hij een hotel heeft gekocht in de badplaats Sitges, net onder Barcelona. Messi heeft ongeveer 30 miljoen euro neergelegd voor het 4 sterren tellende boutique hotel MiM, wat het oude in 2013 gebouwde hotel Avenida Sofia was.

Messi zal binnenkort zijn contract bij FC Barcelona verlengen en hij heeft altijd al aangegeven eigenlijk niet deze omgeving van Spanje te willen verlaten. Messi werkt dus in Barcelona maar woont in Castelldefels, precies tussen Barcelona en Sitges in. Aangezien de Argentijnse speler zo af en toe geld moet investeren doet hij dat dit keer in een eigen hotel.

Het MiM hotel is een viersterren boutique hotel gelegen aan de boulevard Avenida Sofia en op slechts enkele meters van het strand. In het hotel kunnen de gasten genieten van 77 luxe kamers, een dakterras met zwembad en alle luxe zoals spa, wellness etc. die je kunt verwachten van een luxueus boutique hotel. Messi zal zelf niet achter de receptie gaan staan 😉 maar zal alle handelingen laten verlopen via Grupo Majestic die weer in opdracht van een nieuwe firma van Messi, te weten Explotaciones Rosotel, de dagelijkse leiding op zich nemen.

Messi is in Barcelona niet alleen actief op het voetbalveld maar begint steeds meer te investeren in onroerend goed. Zo kocht hij nog niet zo lang geleden het gebouw Edificio Rostower, gelegen in de Eixample wijk in het centrum van de stad en investeerde hij vorig jaar juli in het Argentijnse specialiteiten thema restaurant Bellavista del jardin del norte. Dat deed de voetballer ongeveer op hetzelfde moment dat hij een gevangenisstraf van 21 maanden kreeg opgelegd voor belastingfraude, iets wat recent nog werd bevestigd door het Hooggerechtshof.

Messi gaat echter toch de zomer van zijn leven tegemoet nu hij niet alleen op 24 juni aanstaande zijn 30e verjaardag zal vieren maar zes dagen later op 30 juni in het huwelijksbootje zal stappen met zijn verloofde Antonella met wie Lionel al jaren samen is (jeugdliefde) en twee zoons heeft, Thiago van 4 jaar en Mateo van 1 jaar.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. ah de Leo, hij verdient veel geld met voetballen en anderen met iets anders dus groot gelijk, iedereen doet met zijn geld wat hij zelf wil
    zal eerstkomende dagen een nieuw contract krijgen (of het is al gebeurd??) en zal zo wel weer boven het loon van Ronaldo komen en voor wie het voetbal een beetje kent, de strijd kan herbeginnen
    vriendelijke groeten aan Leo en Christiano

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken