De beste feestbestemmingen van Spanje

De beste feestbestemmingen van Spanje

De beste feestbestemmingen van Spanje

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Zon, zee, strand en (nacht)clubs is alles wat je nodig hebt voor een geweldige feestvakantie. Het is dan ook niet meer dan logisch dat verschillende (kust)plaatsen in Spanje zijn uitgegroeid tot populaire feestbestemmingen voor zowel jongeren als ouderen. In dit blogartikel gaan we de meest populaire plaatsen voor je uitlichten, zodat je precies weet waar je in de toekomst naar toe kunt gaan.

Lloret de Mar

Lloret de Mar behoort ongetwijfeld tot één van de meest populaire locaties voor feestbestemmingen van Spanje. In deze kustplaats vind je maar liefst twintig grote discotheken die ruimte bieden voor tienduizenden feestende mensen. Al sinds de vorige eeuw kwamen hier toeristen naartoe en de populariteit is in de loop der jaren allesbehalve afgenomen.

Wil je volledig uit je dak gaan in de avond, maar overdag heerlijk ontspannen? Dan is een villa huren in Lloret de Mar een absolute aanrader en vaak kan dit ook nog voor een relatief goedkope prijs. Ideaal als je met een grote groep op vakantie gaat en vaak ben je met het huren van een villa nog voordeliger uit dan het huren van een appartement.

Mallorca – El Arenal

Een andere populaire feestbestemming onder jongeren is Mallorca. Dit eiland gelegen in de Balaeren wordt jaarlijks overspoeld door tienduizenden jongeren uit Nederland en België. Specifiek gaan deze jongeren vaak naar El-Arenal. Dit een gedeelte waar voornamelijk Nederlandse en Belgische clubs en toeristen te vinden zijn. Ideaal voor een onvergetelijke vakantie. Behoefte aan een internationaler publiek? Neem dan eens een kijkje in Magaluf. Hier zijn vooral Engelse toeristen en bars te vinden.

Ibiza

Heb je de jongerenvakanties achter je gelaten, maar vind je het toch nog wel heerlijk om eens een feestje mee te pakken. Dan blijft Ibiza toch wel één van de betere keuzes. Dit eiland staat nooit stil en de feesten gaan hier tot in de vroege ochtend door. Even genoeg gehad van al het gefeest? Ga dan eens op ontdekking en je zal merken dat Ibiza zo veel meer te bieden heeft dan (prijzige) nachtclubs alleen.

Torremolinos

Meer richting het zuiden, aan de Costa del Sol om precies te zijn vind je ook nog meer dan genoeg bestemmingen waar je kunt feesten. Neem bijvoorbeeld Torremolinos. Deze kustplaats vlakbij Marbella staat garant voor plezier tot in de nachtelijke uren. Ook hier zal je meer dan genoeg Nederlanders en Belgen tegen het lijf lopen. Ook is het zeker een aanrader om het dichtbijgelegen Malága te ontdekken.

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk veel meer leuke bestemmingen in Spanje te vinden waar je kunt feesten. Meer dan goed gezelschap en leuke muziek is hier dan ook eigenlijk niet voor nodig.

Ga naar de inhoud