skip to Main Content
Mercadona komt met eigen merk alcoholvrij bier gemaakt door Heineken

Mercadona komt met eigen merk alcoholvrij bier gemaakt door Heineken

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

falke1aVALENCIA – De Spaanse supermarktketen Mercadona heeft er een nieuw eigen merk product bij, Falke 0,0, een alcoholvrij bier wat in de meer dan 1.500 supermarkten te koop zal zijn. Het speciale van dit bier is dat deze geproduceerd wordt door het Nederlandse Heineken, dat wil zeggen de Spaanse tak van Heineken. Het Falke bier is sinds afgelopen maandag in de schappen te vinden bij de Mercadona.

In tegenstelling tot andere eigen merk producten van Mercadona, is dit bier niet geproduceerd door een van de gebruikelijke producenten. In het geval van Falke 0,0 is de Spaanse supermarktketen een samenwerking aangegaan met het bekende Heineken die het bier in de fabriek in Madrid zal maken.

Lees hier meer de tests van Mercadona.

Sinds afgelopen mei is men tests aan het uitvoeren met dit nieuwe biermerk en schijnbaar zijn deze positief uitgevallen aangezien Falke 0,0 nu overal te verkrijgen is. Heineken is de eigenaar van het nieuwe Falke biermerk maar deze zal exclusief verkocht worden in de Mercadona supermarkten en nergens anders te krijgen zijn. Toch sluit Heineken niet uit dat mocht het een succes worden men het biermerk ook op andere plaatsen zal gaan verkopen, iets wat met Mercadona is afgesproken.

Tot nu toe was het enige eigen bier merk van Mercadona het bier met de naam Steinburg, een bier wat in Frankrijk door de bierbrouwer Braserie Champigneulles dichtbij Straatsburg gemaakt wordt – (Remco Stoffer)

Lees hier het grote Mercadona verhaal.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken